Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
seks

Bomo seksali v virtualni resničnosti?

U.K.
20. december 2012, 08:17
4
Velikost pisave:

Zdaj je samo še vprašanje časa, kdaj bo na prodajne police prišla prva virtualna pornografija. In kot kaže, bo prišla najprej iz Kalifornije.

Oculus rift
(Foto: Arhiv proizvajalca)

Podjetje Sinful Robot iz Kalifornije izdeluje posebno 'igro' v povezavi z virtualno čelado Oculus rift in oboje naj bi omogočilo dokaj avtentičen virtualni seks. Vsaj po besedah podjetja. Pri podjetju želijo namreč izdelati erotično pustolovščino, ki naj bi delovala, kar se da pristno.

″Leta smo čakali na tehnologijo virtualne resničnosti, ki bi bila dovolj dobra, da možgane prepriča, da gre za resničnost in to so dosegli z Oculus rift,″ je dejal direktor podjetja Van den Bosch.

Pri podjetju bodo zdaj najprej poiskali strokovnjake za 3D animacijo in programerje, ki jih ni 'strah' delati z 'žgečkljivo' vsebino. In kdo ve, kaj jim lahko uspe. Vendar se najverjetneje še ni bati, da bi virtualne ljubimke ali ljubimci kar takoj zavzeli svet.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,7
glasov 6
Komentarjev: 4
 
asgml 23.09.2014 23:56:52
to bi pomenilo ropad sveta.da je nekdo bolj zadovoljen z virtualnim partnejem, namesto z živim človekom preko kamere je pa res že na meji vsega...
 
Muscular 19.02.2014 09:05:13
To more pa res zelo dober bit sexat v virtualni resničnosti z samozadovoljevanjem, hvala bogu , da to meni nikoli ne bo potrebno na takšen način sexat .
 
G8J 01.01.2013 15:07:30
Spet toplo vodo odkrivate?
Čedalje bolj je prisotna tudi pri nas, buteljčki
pr0sac 20.12.2012 16:00:29
Propad kondomov in ostalih pripomočkov.
Več komentarjev