Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

par

Bralka o aferi z znanim Slovencem

Brane Kastelic
01. april 2015, 08:48
14
Velikost pisave:

Pozdravljen Brane, na vas se obračam v upanju, da bom dobila kakšen dober nasvet, kaj narediti in sicer, moj "problem" je takšen: Pred slabima dvema mesecema sem se zapletla čisto nenačrtno s fantom, ki je tudi bolj medijsko izpostavljen in se imela noro lepo z njim, dokler je trajalo .. Ampak problemček nastane tu, da takrat, ko sva midva začela vse skupaj, je bil on samski samo dober mesec, s prejšnjo partnerko pa je bil v zvezi cca. eno leto ... in razšla sta se po njegovih besedah zaradi tega, ker nista imela nobenih skupnih ciljev in ga je vse skupaj preveč utrujalo. Prejšnji teden so se pa iznenada prekinili najini stiki, nakar mi je po dveh dneh povedal, da je znova z bivšo punco in da morava stike prekiniti, ker enostavno on tega ne počne tako ... Zdaj pa enostavno ne vem, kaj naj si mislim, se bo še kdaj vrnil ... mu je to, da je bil z menoj, sploh kaj pomenilo?? Zavrtel mi je glavo, kot mi ni še noben moški, in če se še toliko trudim, ga pogrešam in ne morem nehat misliti na njega ... kaj narediti?

Pozdravljena! Bojim se, da se moraš sprijazniti s tem, da se ta “bolj medijsko izpostavljen fant, s katerim si se imela noro lepo dokler je trajalo” zelo verjetno ne bo vrnil oziroma s tem, da se utegne še kdaj vrniti samo za približno toliko časa kot traja seks z njim.

Morali bi jo imeti!

Če se za trenutek posvetim njemu…

Ker ti je tako hitro tako zelo “zavrtel glavo”, je možno, da je nezvesti ženskar, ki si je težave s partnerko, izmislil, da bi ga ti imela za samskega in da bi pri tebi hitreje dosegel glavni cilj ženskarjev (spraviti žensko čim prej v posteljo) in da ti je prodal zgodbo o spravi z njo zato, ker je postalo vajino zapletanje vse preveč nevarno za njegovo stalno zvezo, ali preprosto zato, ker so pri njem ti skoki iz stalne zveze kratkotrajne narave.

Nenadoma zapuščena ženska (ti) se veliko bolje počuti (je bolj “razumevajoča” in manj “zateži”), če ji moški reče, da se je pobotal z bivšo, ki je ni zanikal, kot pa če ji reče, da je bila napaka, ali da se je je naveličal, ali če ne reče ničesar in kar tako prekine vse stike.

Prav tako je možno, da je vse, kar ti je dejal, resnica, samo resnica in nič drugega kot resnica, ki tebe in vse ženske pa tudi moške opozarja na to, da so zveze s šele krajši čas samskimi ljudmi (“tvoj” je bil samski samo dober mesec) sicer zelo sladke, vendar največkrat tudi zelo kratke (pri tebi samo dva tedna). Ne samo zato, ker se razmeroma veliko parov, ki se niso razšli zaradi nezvestobe ali nove ljubezni, pobota, ali zato, ker se mnogi pari težko razidejo in se dolgo razhajajo, ampak tudi zato, ker so čustveno bolj ali manj ranjeni, in so jim hitre nove zveze samo neke vrste obliž na še odprte ran ali neke vrste maščevanje, ne da bi pomislili, da bodo s tem povišali število… ranjenih.

Ljubezen lahko spominja na bojišče. Zaradi ljubezenskih bitk, napadov, umikov, taktiziranja, ranjencev, dezerterjev… Bojim se, da v bitki za tega fanta, če se boš zanjo odločila, ne moreš zmagati. Z njim si bila sama dva tedna. In brez pomišljanja se je vrnil h tekmici, s katero je bil eno leto. Morda ne prvič. Tekmici, ki ga dobro pozna … Če se bo še kdaj pojavil pri tebi, ker se bo spet razšel s to punco, bo – kot sem ti namignil na začetku – prišel samo zato, da bi se s teboj posladkal v postelji.

Verjamem ti, da ga pogrešaš in da veliko misliš nanj, vendar bo minilo. Pa ne pozabi mojega stalnega nasveta, ko se bo pojavil nov fant, ki ti bo všeč: s pristankom na seks počakaj najmanj tri mesece, raje pa šest. V tem času bi moralo postati jasno ali mu gre samo za seks, ali kaj več, pa tudi ali prenaša preveč čustvene prtljage iz prejšnjega razmerja. Več sreče v novi ljubezni ti želim. Zgodila se bo, brez skrbi.

varanje - 1
(Foto: Facebook)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,1
glasov 7
Komentarjev: 14
zriki 01.04.2015 10:39:12
mah tud če ni 1.april, nakladate s temi pismi, zame ste navadni mutibariči
 
perovskija 01.04.2015 09:34:37
aja, 1. april
 
perovskija 01.04.2015 09:31:16
a je bil Rado M?
oxy.elite 01.04.2015 07:56:05
Preprosto, če bi bila ti boljša v postelji kot njegova bivša, se zagotovo nebi vrnil nazaj k njej!
slayer2 01.04.2015 06:44:17
ahahahahahahahah......ahahahahahahaha,kire burleske,pa to!!!
MojTeGuro 31.03.2015 21:42:51
Ja izkoristil te je kaj pa drugega...Život ide dalje...črta!
 
dinamitek 31.03.2015 20:35:47
če je stvar resnična z imenom na dan, pa naj sam rešuje in pride nazaj k teb
Dakota 100 31.03.2015 20:28:06
Ne sekiraj se, ti kar Braneta zahaklaj in stvar se bo uredila.
 
bik730 31.03.2015 20:24:48
3 mesece ali pa raje 6....Brane no....doba Marije Terezije je mimo....leta 2015 smo.... ;)
M@ko 31.03.2015 20:28:24
Točno, če ne daš takoj, jih še ogromno čaka...
bik730 31.03.2015 21:06:54
Ni stvar takoj...sam po treh mesecih se že sprašuješ kaj hudiča je narobe z njo...;)
 
veselinko123 31.03.2015 17:00:23
hjo brane ka si ti ne zmisls
Več komentarjev