Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

BBK poletna

Namesto nje izbral ...

Brane Kastelic
24. november 2015, 11:29
8
Velikost pisave:

Pozdravljen Brane, pred tremi leti sem se zatrapala v tipa, ki z mano ni hotel resne zveze. Seks je bil nor, vsaj meni, ker sem bila res zaljubljena. Potem je odšel od mene po enem letu zveze, ker je izbral kokain in ne mene ... V tem času z mano je zapadel v trde droge. Minilo je par let, pa ga ne morem pozabiti. Žal ga res ne morem ... kaj naj naredim ... na sms-e mi ne odpisuje in me ne kliče nazaj, če mu pišem. Kako naj zbudim njegovo zanimanje, imam ga zelo rada in mu kljub mamilom želim vse dobro.

Droga in denar
(Foto: Thinkstock)

Pozdravljena!

Morda ga imaš še vedno zelo rada, morda pa imaš rada samo to, česar se spominjaš, posebno “norega seksa” …

snort

Že pred tremi leti ni hotel resne zveze s teboj (ti so jo očitno želela), in po enem letu (neresne?) zveze te je zapustil, ker je namesto tebe izbral kokain. Ne odgovarja ti ne sms, ne pokliče te … Zakaj bi rada zbudila njegova zanimanje, ki je očitno omejeno na … mamila in kdo ve še kaj in koga? Kaj boš imela od tega? Postala boš del problema, ne pa del rešitve, draga moja.

Lepo je, da mu “kljub mamilom želiš vse dobro”, še lepše in predvsem boljše zate pa bi bilo, da tega, kar iščeš, ne iščeš v preteklosti, in v moškem, ki te je egoistično zapustil, še preden je “zapadel v trde droge”. Zdaj je gotovo še večji egoist (ne more si pomagat’). Nakopala si boš kup problemov, ki jih ne boš mogla rešiti. Zato ti ne bom svetoval, kako naj zbudiš njegovo zanimanje, ampak to, da se preusmeriš iz preteklosti v prihodnost, in da ga pozabiš. To ti bo najhitreje uspelo z novo … ljubeznijo.
 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasovi 3
Komentarjev: 8
 
HAYABUSA2000 25.11.2015 05:18:27
Verjamem, da je v njega zaljubljena in verjetno tudi njemu ni vseeno, ampak droga je odvisnost,kot tudi alkohol, anoreksija,......zato ko si pod odvisnostjo si ne moreš pomagat, postavljaš na prvo mesto odvisnost in šele nato vse ostalo, zato punca moraš pozabit na njega, ker on je v svojem svetu in nima moči za vašo ljubezen
 
Vapo 24.11.2015 23:28:47
Bogo babje revše. Sindrom matere Tereze v polnem razmahu. Ne, kokoš neumna, tvoja ljubezen ga NE BO rešila. V svoji glavi imaš marsikaj neraščiščenega in s terapevtom moraš predebatirat tvojo bolano željo reševanja...
 
cosmosjasnovidec 24.11.2015 22:06:18
Od tega drogeraša ne boš imela nič drugega kot,da te bo obiral za denar za drogo.Če nisi pregrda in imaš popolno telo se mi pa javi pa te obdelam parkrat v tednu kakor bom utegnil in boš vsaj nekaj imela od življenja.
Notranjec83 25.11.2015 12:26:36
S prvim delom tvojega odgovora se popolnoma strinjam, z drugim delom si pa ponovno dokazal, da si, kar pač si (bi napisal še kaj, vendar imam potem težave z adminom).
kajenje je zdravo 24.11.2015 18:43:24
Pejt v Kolumbijo, kup kilo koke, prešverci in mu pošl SMS. V petih minutah bo pr teb in ne no mrdau stran do zadnga praška.
Montekristo 24.11.2015 14:32:43
Katera le je tako nora, da si želi mamilaša nazaj??? Srečna naj bo, da se ga je rešila!
mkmorfius 24.11.2015 12:35:51
Babe ste nore... itaq vedno hočte neki kar vam je nedosegljivo, tisto kar imate pa pred nosom je pa ničvredno... Čist prav ti je kaj pa silš tja kjer te nočjo...
 
BŠK 24.11.2015 11:58:54
Bejži stran kot te noge neso in ne išči problemov ter si ne navleči krntije! Pridi greva raje na en šnopčk! Drugače pa se javi na LGBT forumu.
Več komentarjev