Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kakšne prsi so najbolj seksi?

Dekolte
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

moški in ženska na poti v posteljo

Bralka zaupala: Najprej na fitnesu, nato pa ...

Brane Kastelic
12. februar 2018, 15:08
26
Velikost pisave:

Zdravo! Imam težavo. S fantom sva skupaj dobre pol leta. Na začetku je bil seks precej pogost oziroma v mejah normale (2-3-krat na teden), zdaj pa je z njegove strani prišlo obdobje "zatišja", ki traja že 2 meseca in pol. Fant sicer zadnje mesece veliko obiskuje zdravnike zaradi različnih težav. Jemlje tudi tablete za pritisk in naravna pomirjevala, da lažje spi, saj se sicer ponoči zbuja na pol ure. Je aktivni fitniser in je v fitnesu 6-krat na teden po dve uri. V najinem odnosu je drugače vse v najlepšem redu. Ne prepirava se, dobim ogromno pozornosti z njegove strani, vse je tako kot na začetku, le seksa ni več. Ni strahu, da bi me varal, vendar pa vseeno ne morem ostati mirna, ker se mi taka doba brez seksa zdi predolga za fanta starega 27 let. Kje lahko tičijo razlogi? Imava sicer tudi kar hiter tempo v življenju in sva ponavadi skupaj le zvečer, ko oba padeva v posteljo. Vseeno mi je čudno, saj sem v tem času že jaz začutila potrebo, ampak mi je bilo nerodno povedati na glas. Načela sem temo in sva se pogovorila. Tudi sam je dejal, da to verjetno res ni normalno, da bo premislil in da bova težavo rešila, saj drugače vse popolnoma "klapa". Jaz imam mnenje, da pretirava s fitnesom (jaz hodim z njim 3-4-krat tedensko), saj vedno pride popolnoma uničen domov. Drugih dodatkov ne jemlje. Prosim za nasvete in pomoč, saj mislim, da na dolgi rok to lahko škoduje najini zvezi. Hvala za odgovore in lep pozdrav!

težave parov v spolnosti - 6
(Foto: iStockphoto)

Pozdravljena!

Kaj je precej pogosto oziroma v mejah normale pri mladih parih na začetku razmerij? Meni se pri vajinih letih zdi bolj v mejah normale dvakrat do trikrat na dan kot dvakrat do trikrat na teden, kar je precej pogosto in bolj v mejah normale za starejše pare, ki so dolgo skupaj. Prav gotovo pa ni v mejah normale, da pride do “zatišja” po, če sem prav izračunal, samo treh mesecih in pol razmerja. Če prav razumem že dva meseca in pol nista imela spolnih odnosov. To je pri vajinih letih cela večnost. “Kar tempo v življenju” ima velika večina ljudi in ne more biti ne razlog, ne opravičilo, da zvečer padeš v posteljo in te zanima samo spanje, ne pa tudi seks. Posebno v mladih letih in po komaj treh in pol mesecih razmerja. Kaj ti pomaga, če vse drugo “klapa”, seksa pa ni. Kje tičijo razlogi za to?

težave parov v spolnosti - 5
(Foto: iStockphoto)

Povsem se strinjam s teboj, da tale tvoj fitneser zelo pretirava s fitnesiranjem. Hudo in nezdravo pretirava. Ni presenetljivo, da prihaja domov povsem izmučen. Veliko bolj zdravo bi bilo, če bi šestkrat na teden po dve uri seksal s teboj kot pa fitnesiral. Zakaj to počne? Mislim, da gre za kombinacijo zasvojenosti s fitnesom in skrbi zaradi različnih zdravstvenih problemov, ki jih ima. Ker nisem zdravnik, ti ne morem povedati v kolikšni meri na seks zatišje, vplivajo njegovi zdravstveni problemi, od katerih omenjaš “pritisk” in nespečnost. Ker se imam za fitnes veterana, vem, da ravno prava mera, kar je po mojem mnenju vsak drugi dan po eno uro, povečuje, ne pa zmanjšuje telesno pripravljenost za seks. Prava mera telovadbe povečuje količino moškega hormona testesterona in željo po seksu, pretiravanje pri telovadbi pa lahko ravno nasprotno, zmanjša količino testesterona in zmanjša libido in s tem željo po seksu. Pretiravanje s fitnesiranjem je tudi zelo verjetni razlog za to, da se ponoči zbuja vsake pol ure.

V vsakem primeru njegovo početje ne koristi libidu. Velja tudi za naravna pomirjevala, ki jih jemlje, da lažje spi. Znano je tudi, da nekatera zdravila za znižanje pritiska lahko povzročajo težave z erekcijo pri nekaterih moških. Ne vem, ali se to dogaja tudi tvojemu fantu oziroma ali ima ta problem, in se morda zato izogiba seksu. Edino prav je, da si sprožila pogovor o tem, zakaj si ne želi seksa. Morala bi ga že veliko prej. Njegov odziv je čudaški, saj si napisala, da je tudi sam dejal, da to verjetno ni normalno in da bo premislil. Premislil!? Nima kaj premišljati, začeti mora spet seksati … Če se stanje ni spremenilo odkar si mi pisala, se morata vnovič pogovoriti. O vsem, tudi o njegovem norem pretiravanju s fitnesom, o njegovih zdravstvenih težavah, ker ti morda ni razkril vseh, pa tudi o tem ali morda seksa kje drugje. Ti sicer praviš, da ni strahu, da bi te varal. Ne bi te rad po nepotrebnem delal ljubosumne, a so moški, ki naj bi redno hodili na fitnes, ali na tenis, ali na košarko in tako naprej, pa v resnici redno hodijo na ljubice. Srečno!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,2
glasov 5
Komentarjev: 26
ABCD15 14.02.2018 13:52:10
Brane fintes veteran... Z ustrezno, pravilno in količinsko zadostno prehrano se da tudi do 6x tedensko trenirat, sploh če še jemlješ dosti dodatkov zraven, za regeneracijo in podobne zadeve (Kar pa jih on sicer ne). (Jaz o tem nebi sodil, kaj je prava mera, ker ima vsak drugačne cilje. In, če hočeš bit "mašina" je 3x na tedensko žal premalo) Če pa ne spiš dovolj, je pa to lahko problem, ker za tak tempo treniranja telo poleg prave prehrane rabi zadosten in kvaliteten spanec. Nevem pa če je ravno to razlog, da mu ni do seksa, ker če ti je punca, s katero si skupaj res všeč, jo boš z veseljem vsak dan po***al, ne glede na to kako si utrujen. Če pa je res tak utrujen (kar sicer malo dvomim), potem pa more res razmislit o svojem življenju pa neke stvari nujno spremenit.
ABCD15 14.02.2018 14:01:26
In če res nista več kot 2 mesca seksala so možnosti po mojem samo 3: 1. Je gej, pa ji tega v resnici ne upa povedat. (možnost je sicer mala, ampak nikoli ne veš). 2. Jo vara in to konkretno. 3. Ga dejansko ženska ne privlači do te mere, da raje masturbira vsaki dan, ko pa da ima kaj z njo (potem more biti res ekstrem, kar pa tudi dvomim, glede na to da hodi na fintes z njim 3-4x tedensko, pol že zgleda skrbi za sebe kolko-tolko). Te zgodbice da je utrujen pa da ima z zdravjem probleme, pa lahko on svoji mami prodaja.
 
spiritualite100 13.02.2018 18:44:32
Ponudba za zavarovanje posojil Za vaše posojilo zahteva za oživitev vaših dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam pomagam v znesku od 5000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosim, da me kontaktirate za več informacij: tmarjan24@gmail.com Whatsapp: +38651390291
 
24zabitihkurcev 13.02.2018 15:56:32
ta zgodba je ze bila pred pol leta.. fantu rec naj se neha dr0girat pa bo lulek deloval
 
Peter Solina 13.02.2018 11:03:29
omisli si dva tedna dopusta, v tem času nemora na fitnes ker ni doma in z tem tudi stvari dobijo svojo sliko.
 
tuttikaki 13.02.2018 08:32:25
jah 6x na teden je malo dosti .... saj se telo ne more spočiti, ti pa ne ''razveseliti''
 
pedritsegonita 12.02.2018 22:19:50
Saj je logično.. ne privlačiš ga splono.. to da se videvata načeloma samo zvečer pred posteljo kaže, da ta zvezda sploh nima prihodnosti. Moški se ne bo nikoli branil seksa,če ga partnerica privlači nikoli in obratno ne.
kajpavzdevek 12.02.2018 21:08:27
Se morda šopa z praškom tam na fitnisu ?? Ker te k*určin pade dol
fejkolini 13.02.2018 10:18:03
e to to k dajo proteine v igle ... se strinjam ..
 
tornadotex 12.02.2018 20:22:29
Mogoče pa le kaj uživa na skrivaj takrat se libido zruši....potem ostane samo še stres in pa ljubica....
waco 12.02.2018 19:44:39
tablete za pritisk so smrt za "korenjaka"! na žalost! sam,nekaj tle ne štima,če tip trenira pa "drugih dodatkov" ne jemlje,potem , če tako aktivno trenira od kje mu za hudo mravljico visok pritisk? tle nekaj ne štima!
Frane Šajn 12.02.2018 19:42:40
Draga moja ženska ozri se malo po soseski in pa v službi rezultat ne sme izostati in ne obešaj tega na veliki zvon. Tako bo lepše vznemirljivo in meni verjemi prepolno čudovitih orgazmov! Pusti ti njega kar naj švica.
Več komentarjev