Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
moški v pisarni opazuje seksi sodelavko

Ups, zalotila ga je pri ...

Brane Kastelic
15. maj 2017, 15:33
10
Velikost pisave:

Pozdravljeni! Imam moža, s katerim sva že 19 let v vezi. Imava dva otroka. Do letošnjega morja za prvi maj je bilo vse v redu. Imava vzpone in padce; kot v vsakem zakonu. Na morju smo se imeli zelo lepo. Ko smo prišli z morja, je moj mož šel kolesarit, meni pa moja ženska intuicija ni dala miru in sem malo brskala po njegovem mobitelu. Vem, da to ni lepo. Med njegovimi izbrisanimi e-maili, sem našla dopisovanje s sodelavko, kako upata, da se jima bo uresničila želja, da bosta naslednje leto za prvi maj skupaj sedela na klopci na morju. Moj dragi ji je še napisal, da komaj čaka sredo in seveda službo. V tistem šoku nisem vedela, kje se me glava drži. Poklicala sem sosedo, da odpelje hčeri k moji mami, potem pa sem čakala njega in njegovo razlago. Ko je prišel, je takoj opazil, da otrok ni. Rekla sem mu, naj mi razloži, kaj je to dopisovanje. Dejal je, da je samo hec in da nič nima z njo. Seveda nisem verjela. Bil je miren in tudi malo ni bil živčen. Lepo mi je razlagal, da nič nima z njo. Tudi potem, ko sem dobila dva njegova e-maila z opravičilom in s tem, da je vesel, da sem ga dobila pri dopisovanju z njo, preden bi se še res kaj zgodilo, in da ona do njega nič ne čuti. Da vidi, kaj ima doma in da mu jaz in otroci veliko pomenimo, in da ne bi bilo vredno tega uničiti. Nekako mu verjamem, da ni imel z njo nič, samo vseeno je neko zaupanje izginilo iz mene. Bojim se, da ne bom sedaj naredila napake in zaradi mojega jezika, ker ga povsod vidim samo z njo, izgubila. Prosim za nasvet, kako naj to pozabim in kako naj grem naprej. HVALA

moški v pisarni opazuje seksi sodelavko
(Foto: iStockphoto)

Pozdravljena! Verjamem ti, da si bila v šoku, ko si odkrila moževo dopisovanje s sodelavko. Toliko bolj, ker se je zgodilo po prvomajskem uživanju prostih dni na morju, na katerem ste se imeli lepo. Tudi romantična vsebina skoraj otročje vrste (sedenje na klopci …) je opravila svoje. In seveda besede “da komaj čaka sredo in službo”. To seveda ni hec! Ne vem, kakšne vzpone in padce sta doživljala v zakonu, a očitno niso bili povezani z izgubo zaupanja, ki je eden do stebrov dobrih zakonov. Ta “padec” pa je povezan z izgubo zaupanja. Kako si razlagam to, da ti je mirno in niti malo živčno razložil, da s to sodelavko nima nič? Surovo iskren bom: morda je res, morda pa je že zelo prekaljen pri potvarjanju resnice. Upam, da je res. V vsakem primeru je s tem, da ti je dejal, da je vesel, da si ga dobila pri dopisovanju s sodelavko, še preden se je kaj zgodilo, nespretno izdal, da vse skupaj ni bilo tako nedolžno mišljeno oziroma da ni šlo za … hec. In kaj naj bi pomenilo to, da ona do njega nič ne čuti? Bolje bi bilo, če bi rekel, da on do nje nič ne čuti, ker bi bil ta domnevni hec (vsaj z njegove strani) mičkeno bolj verjeten. Poleg tega praviš, da sta v dopisovanju oba s sodelavko upala, da “se jima bo uresničila želja, da bosta naslednje leto za prvi maj skupaj sedela na klopci na morju”. Nekdo, ki nič ne čuti do nekoga, tega najbrž ne bi napisal… Kakor koli že, upam, da je iskren vsaj pri tem, ko pravi (pravzaprav piše), da “vidi, kaj ima doma in da mu ti in otroci veliko pomenite in da tega ne bi bilo vredno uničiti”. Zelo verjetno je iskren. Če bi se med njima dogajalo kaj resnega, bi to, da si ga dobila, zelo verjetno postalo iztočnica za njegovo povsem drugačno reakcijo, celo morebitni odhod iz zakona. To, česar ne razumem, draga bralka, pa je, da se zdaj ti bojiš, “da ne boš naredila napake in ga zaradi svojega jezika, ker povsod vidiš njo, izgubila”. Če moški čuti, da je ženske strah, da ga bo izgubila, se rad povampiri, ker misli, da mu bo ženska tako ali tako oprostila take občasne “hece”. Napako, in to ne majhno, je naredil on. Zato mora biti on tisti, ki ga mora biti strah, da te bo v primeru ponovitve “hecov” te vrste izgubil. Tebe in otroka. Zelo jasno mu moraš povedati, da mu ta “hec” oprostiš (ga dejansko oprostiš in ne omenjaš več ne dopisovanja ne sodelavke), vendar tudi, da mu naslednjega heca prav gotovo ne boš oprostila. Mu, če si pomagam z nogometnim besednjakom, daš rumeni karton in zagroziš z rdečim. On je poleg tega tisti, ki mora največ narediti za to, da bosta zvozila prek tega padca (pozabila ne boš), šla naprej in da boš ti počasi obnovila zaupanje vanj (s pozornostjo, z nežnostmi, z znanimi gesli pametnega telefona, računalnika in drugih napravic te vrste, z rednim seksom …). Tudi to mu moraš povedati. Včasih taki “heci” oživijo zakon (tudi v postelji). Upam, da se bo to zgodilo tudi vama. Srečno!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,2
glasov 5
Komentarjev: 10
Mejduš 22.05.2017 17:35:44
Če še nikoli nisi videl je zanimiva, če si pa žeto vse to videl in v rokah imel, meni to mi ne pritegne.
 
jakec1575 22.05.2017 16:43:09
eni moski so monogamni drugi niso. ce hoces obdržati celico se odlocita za odprti zakon z jasnimi pravili. ce tega nista sposobna potem pa spolne igrice. ce to ne deluje in si bolj monogaman imas problem. zaupanje je pa slo za vedno. ce se hoces znebiti obcutja, delaj na sebi in svoji rasti, ki je neodvisna od moza. zanimanje bo od sodelavke spet prislo nate. tako to gre. partnerjeva rast jenajbolj seksi. zatomorata oba neodvisno rasti eden ob drugem.
MaršalPeter62 20.05.2017 17:32:50
Morana7 zakaj vprašuješ o tem zakaj je vedno ženska kriva. Kdo pa vaški župnik? Seksualno zadovoljen moški ne rine od doma k drugi ženski ali pa malo bolj realno "peraznemu moškemu ni do iskanja nadomestka" in pika. V kolikor pa ženske te realne logike ne kapirate pa ste zamudile osnove moškega organizma.
Morana7 21.05.2017 09:25:49
Peter če jih ne bi poznala kar nekaj, ki so bili servisirani a so izrabili še vsako drugo priliko, bi ti še verjela...stvar je v samokontroli. Najdi si fanta kaj naj ti rečem očitno samo sami sebe razumete.
brabusednet 20.05.2017 08:11:01
Mal se potrudi pri seksu pa bo problem rešen ali milo za drago.
Morana7 20.05.2017 08:57:55
Zakaj je vedno ženska kriva, če moški ni potešen in bi se ona morala bolj potrudit, če ne bo varal?
Morana7 20.05.2017 08:59:59
Po tem zapisu se ji mož prej gabi kot pa, da bi ga redno obdelovala, da on en bo šel k sodelavki, ker se ne more zadržat, ker je pač moški.
MaršalPeter62 20.05.2017 17:33:53
Morana7 pojma nimaš o moškem organizmu in višku beljakovin!
Morana7 21.05.2017 09:22:43
Ja zgleda vam tudi ni jasno, da je ženska oseba in ne stvar za praznenje teh vaših beljakovin...lol
skradin 22.05.2017 12:27:26
PeterP....Mormo si medsebojno pomagat in ko kera potrebuje pomoč......vskočmo!!!!!
Več komentarjev