Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Kaj vam prikriva?

Toliko laže, da ...

Brane Kastelic
23. januar 2015, 07:56
4
Velikost pisave:

Živjo Brane! Imam majhen problem,ki upam da mi ga bos pomagal rešiti. Star sem 25 let in imam punco staro 24 skupaj sva približno 6 let in zadnjih 2 let mi punco neizmerno veliko laže in me počasi spravlja ob živce. Velikokrat sem ji že povedal da če mi pove po resnici da se bova zmenila ampak ona vztraja pri tem da se mi zlaže in potem pride do prepira, Prosim,če mi pomagaš kako ustaviti laganje? Skupaj pa živiva 1 leto in pol. LP, Lažnivec

Par jeseni
(Foto: Profimedia)

Živijo Lažnivec(!?)!

Škoda, ker nisi napisal, o čem vse laže, a če praviš, da neizmerno veliko laže, in da te počasi spravlja ob živce to pomeni, da najbrž laže o marsičem. Meni se laganje v razmerjih ne zdi majhen problem. Pa veš zakaj? Zato, ker je z lažmi tako, da majhne laži največkrat vodijo v vse večje in velike laži. In ker laganje v razmerju kaže na pomanjkanje zaupanja. To, kar moraš ugotoviti je, zakaj ti neizmerno veliko laže.

Če bi ti vedno lagala, bi to pomenilo, da je laganje del njene narave. Prav vsi ljudje, ženske in moški lažejo, eni več, eni manj, nekateri zelo veliko. Ker ti neizmerno veliko laže zadnje dve leti od vajinih skupnih šest let, kar je skoraj toliko časa kolikor časa živita skupaj (leto in pol), je očitno, da gre za povezavo… oziroma da je njeno laganje posledica tega, da sta zaživela skupaj. To, kar mi pride na misel je: prej, ko nista živela skupaj, je imela čas in prostor zase, in je lahko počela kar koli je počela mimo tvoje vednosti. Odkar živita skupaj, ima (enako kot ti) veliko bolj omejen čas in prostor zase.

par

Če bi mi povedal, o čem neizmerno veliko laže, bi lažje presodil ali gre za male nedolžne laži, ali… kaj bolj resnega. Premalo si mi tudi povedal o sebi. Ji morda ti preveč omejuješ čas in prostor, si do nje preveč “nadzorniški”? Morda pretirano ljubosumen? Misliš, da laže o tem, kje je bila, s kom je bila, kaj je počela, zakaj zamuja… Jo veliko sprašuješ o tem? Jo “zaslišuješ” o času, ko nista skupaj? Glej, samo ugibam.

Ko praviš “velikokrat sem ji že povedal, da če mi pove po resnici, da se bova zmenila”… kaj to pomeni, o čem naj bi ti povedala “po resnici”? Njeno laganje boš lahko ustavil samo tako, da se mirno in resno pogovorita o razlogih zanj, in tako, da ji boš bolj zaupal in ji verjel. Vsi potrebujemo svoj čas in prostor. Tudi takrat ko živimo skupaj. Ne moremo pa biti in ostati skupaj, če drug drugemu ne zaupamo oziroma če živimo s sumom, da bo partner ta svoj čas in prostor izkoristil za kaj “ilegalnega”. Ne morem tudi mimo tega, da sta že kar dolgo skupaj (šest let), predvsem pa da sta skupaj od zelo mladih let, ti od devetnajstega, ona od osemnajstega, kar pomeni, da se vama prej ni moglo kdo ve koliko zgoditi v ljubezensko-seksualnem življenju.

Z drugimi besedami: zelo iskreno in mirno se morata pogovoriti tudi o tem ali so njene laži morda celo posledica tega, da si v resnici ne želi več biti v tem razmerju.

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 4,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4,0
glasovi 4
Komentarjev: 4
 
BŠK 23.01.2015 21:40:22
Priporočam ti da nastaviš pasti in ji začneš slediti
kranjcan95 23.01.2015 15:44:52
predlagam ti sledece:NEKEGA DNE JO ZJUTRAJ ZAMENJAJ NAMESTO GAT:;)!
kajenje je zdravo 23.01.2015 14:11:14
Možno je, da je patološka lažnivka, možno je tudi, da je prisiljena lagat zaradi tvoje patološke težnje po "nadzoru" ali ljubosumnosti. Oboje pa ni glih blagoslov za skupno živlenje.
SonyGirl 26.01.2015 17:31:17
Uau! Resen komentar od tebe. Po navadi tvoje komentarje berem, da zraven crknem od smeha.
Več komentarjev