Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Zaljubljen par - 2

Prevaral jo je, ona mu je odpustila, nato pa "seksualno ponorela"

Brane Kastelic
09. september 2016, 13:45
0
Velikost pisave:

Pozdravljen, Brane! Če bi slišala, da se je to, kar se je zgodilo meni, zgodilo kakšni drugi ženski, ne bi verjela, da je možno. Po dobrih petnajstih letih zakona je imel moj mož afero, vendar brez seksa s sodelavko, ki je kar nekaj mlajša od mene, ki jih imam 43. To je bila čustvena afera, ki pa me je vseeno hudo prizadela. Res sem bila prizadeta, vendar se nisem vdala v usodo, ampak sem ukrepala in v bitki z mlajšo tekmico zmagala. Stranski produkt te bitke je bila moja neke vrste ponorelost za seksom, ki ji je mož rade volje ustregel. Kar naprej sem hotela seksati in, ko sva, mi je prihajalo tako močno in tako pogosto kot nikoli prej. Kakšen mesec po tistem, ko sem vedela, da sem zmagala in me je mož spet tako lepo in strastno gledal kot nekoč, me je nenadoma minilo. Še vedno redno seksava, vendar manj in seks ni več tako vroč in orgazmičen, vsaj zame, kot je bil prej. Kako lahko oživim te vroče tedne, med katerimi sem se počutila kot prerojena? Vnaprej se ti zahvaljujem za nasvet. BB

Zaljubljen par - 2
(Foto: Thinkstock)

Pozdravljena, BB! Sam že dolgo verjamem v te vrste izkušenj, ki so zgovoren primer tega, kako zanimiva in včasih zapletena je ženska seksualnost. Na ljubezensko-seksualnih frontah je vse mogoče. S seksom je tako, da si ga želimo ali kar tako, zaradi naravnih bioloških potreb (na kratko zaradi “potrebnosti”), povsem nepovezano z drugo osebo ali pa zaradi poželenja po določeni osebi, ki ga lahko motivira marsikaj. Velikokrat je to dobra stara ljubezen. Nenadno poželenje oziroma “seksualno ponorelost” (ki jo omenjaš ti) lahko sproži marsikaj, od določenih “slik” iz preteklosti in besed do dejanj. Celo določen kraj ali vonj ti lahko nenadoma da erotični naboj. Ne samo, da želiš seksati, ampak tudi veliko bolj uživaš pri seksu in ti močneje, hitreje in večkrat prihaja. Sprožilci so lahko tudi različna čustva, od ljubosumja do strahu, od negotovosti do celo sovraštva. Domnevam, da je tvojo “seksualno ponorelost” sprožilo delno ljubosumje, strah, da boš ob moža, tekmovalnost in delno celo moževo najmanj poželenje po tej drugi ženski, s katero naj bi imel samo čustveno afero (te imajo ponavadi ženske, saj se malo kakšen moški ustavi pri čustvih). Ko si tekmico premagala in si se spet počutila varno v svojem zakonu, te je seksualna “popadljiovost” minila. To se dogaja tudi v primeru, ko imajo možje in občasno ženske tudi čisto pravo afero. Nekateri seksologi celo celo svetujejo afero kot obliko reševanja zakona. Sam imam pri tem pomislike, saj je ta največkrat tisti končni udarec, ki sesuje zakon. Sta pa oživitev in popestritev seksa vedno pomembna za reševanje zakonov. Pomembna je ne samo kvaliteta, ampak tudi kvantiteta. Kako lahko ti prikličeš nazaj vse te tedne seksualne ponorelosti? Zelo težko. To, da bi mož začel novo afero, ne bi bil dober nasvet, saj bi ta utegnila biti usodna za vajin zakon. Poskusita tako, da se zmenita, da mož “zaigra” novo čustveno ali celo seksualno afero, ti o tem poroča in pripoveduje … Morda bi ti “pomagalo” brati zgodbe ali pogledati kakšen film, v katerih nastopajo nezvesti možje … V vsakem primeru pa poskusita zavestno popestriti seks in povečati količino seksa, saj bo ta prinesla tudi večjo kakovost. Srečno!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 0
Več komentarjev