BRANE, POMAGAJ

Drzna Slovenka: Imam partnerja in 3 poročene ljubimce. A to ni glavna 'težava' ...

17.10.2017, 5:57
17
Dragi Brane! Zanima me, ali misliš, da je to, kar počnem, normalno. Malo predzgodovine. Tam pri dvajsetih sem začela dolgoletno zvezo z vrstnikom, s katerim sem ostala dobrih sedem let. Iz leta v leto je več pil in postal čisto pravi alkoholik. Nikoli ni bil agresiven, a ena od posledic njegovega pitja, je bila vse večja suša v postelji. Na koncu sva seksala samo še enkrat, dvakrat na mesec. Samozadovoljevala sem se vsak dan. Kakšne dni tudi večkrat na dan. Po več hitro propadlih razmerjih z vrstniki, ki so neverjetno hitro popustili v postelji, v kateri je bilo moje doseganje orgazmov vedno podobno srečelovu in zreducirali seks na enkrat na teden, sem malo po tridesetem spoznala več kot dvajset let starejšega ločenca, ki je bil zame pravo odkritje. Seks je bil kar naprej na menuju. Zvečer in zjutraj, za vikend pa tudi večkrat čez dan. Seksala sva najmanj desetkrat na teden. Vedno je poskrbel za to, da je najprej prišlo meni. Tudi sicer me je razvajal. Zapustil me je nekaj tednov po tistem, ko sem prvič rekla, da si želim otroka z njim. Ker sem si ga res. Zdaj pa prehajam k morebitnemu problemu. Po njem še nisem imela zveze z moškim, ki bi me seksualno dovolj zadovoljil. Zdaj sem v tretji približno triletni zvezi. Med prvo sem imela enega stalnega ljubimca in nekaj občasnih. Med drugo sem redno seksala z dvema ljubimcema, ki sem ju ohranila tudi, ko sem začela sedanjo zvezo. In jima čez čas dodala še enega, tako, da imam zdaj tri ljubimce, s katerimi se dobim skoraj vsak teden. Vsi so poročeni. Menda srečno, saj se nikoli ne pritožujejo čez žene. Moj tedenski rekord seksa z njimi in mojim stalnim partnerjem je 21-krat. Ponavadi pa z njimi seksam od sedemkrat do desetkrat na teden. Po organizacijski in čustveni strani nimam problemov s tem. Vsi trije ljubimci so zelo v redu in pozorni moški. Vsak me ljubi na malo drugačen način in z vsemi uživam, in se jim znam prilagoditi že po prvem objemu. Vsak čas bom imela štirideset let. Toliko kot moj stalni partner zadnjih približno treh let, ki je začel namigovati na poroko. Sprašuje me tudi ali si želim otrok z njim in me spominja na to, da bova kmalu, kot se je izrazil, prestara za otroke. Kaj naj naredim? Želim si otroka in poroke, vendar postanem panična ob misli, da bom seksala samo že z njim in da bom spet nesrečna zaradi nepotešenosti. Sem sploh normalna? Je to, kar počnem normalno? Pomagaj, prosim. Nimfomanka (morda).

Pozdravljena Nimfomanka (morda)!

Ne spomnim se kdo jo je izrekel, vem pa katera misel o nimfomankah mi je najbolj ostala v spominu: nimfomanka je ženska, ki je s seksom obsedena približno tako kot povprečen moški. Z drugimi besedami: nisi nimfomanka. Kdo naj presoja, kaj je normalno, ko gre za seksualnost, pri kateri se ljudje, moški in ženske, zelo razlikujemo med seboj? Psihologi? Zdravniki? Politiki? Župniki? Jaz? Nekaj, kar je zame normalno, je lahko za nekoga drugega nenormalno. Raje bi uporabljal besedi sprejemljivo ali nesprejemljivo. Nekateri bi tvoj problem raje sodili z moralo, ki pa je, po mojem, nekaj zelo osebnega, in je ne more nihče od omenjenih predpisovati. Po mojem si povsem normalna ženska s povsem normalno željo: biti seksualno potešena oziroma zadovoljena. Imaš nadpovprečno močan libido, so pa ženske, verjemi mi, ki si seksa želijo tudi precej večkrat kot ti in vsak teden dosegajo tvoj “rekord” (21-krat). Ni jih veliko, so pa. Mimogrede, imaš tako dober spomin ali vodiš statistiko, saj je tvoj pregled količine seksa zelo natančen?

Imaš tudi nadpovprečno veliko število ljubimcev. Ni malo žensk z enim, bolj malo pa jih je z dvema, kaj šele s tremi. Očitno si zelo dobro organizirana, saj mora biti logistika ob enem stalnem partnerju in treh poročenih ljubimcih precej zapletena. Se nikoli ne zmotiš pri imenih? Ali jim ne rečeš drugače kot “dragi” ali “ljubi”, kar olajša zadeve. Kakor koli že: mislim, da še nisi srečala pravega moškega zase oziroma si ga (čeprav ni bil mladenič, ampak ločenega petdesetletnika, je bil seks z njim “kar naprej na menuju”), vendar v nepravem času. Žal je bil pravi zate samo v postelji in je prekinil razmerje, ko si hotela precej več (otroka, morda tudi poroko?). Morda si prehitevala dogodke, morda mu je njegov razpadli zakon izbil željo po zakonski reprizi, morda je mislil na prihodnost in si se mu zdela premlada. Tvoj sedanji partner si želi to, kar si ti želela pred desetimi leti (ob pravem moškem), a ti si “panična” ob misli, da boš (v primeru poroke) seksala samo že z njim in da boš spet nesrečna zaradi nepotešenosti. Ker ne omenjaš “količine” čustev oziroma ljubezni do stalnega partnerja, ne vem, koliko in kaj ti pomeni?

Praviš sicer, da si želiš poroke in otroka z njim, vendar si panična, ko pomisliš na ono drugo količino, količino seksa, ki ti zelo veliko pomeni. Ne vem, kaj boš naredila, vem pa, da se boš zelo težko odvadila seksualnega razkošja, ki ga uživaš s štirimi moškimi. Pravkar sem pomislil na naslednje: je možno, da manj seksaš s stalnim partnerjem ne samo zaradi njega, ampak tudi zaradi ljubimcev? Kaj hočem reči? To, da “doma” skoraj gotovo manjkrat daš pobudo za seks kot bi jo, če se ne bi vrnila domov iz postelje enega od ljubimcev. In to, da ti tvoj stalni partner ni imel prave priložnosti, da pokaže, kaj in koliko zmore, saj je “podedoval” tvoja dva ljubimca in potem “dobil” še enega. Edino, kar ti lahko svetujem, če si res želiš poroke in otroka s partnerjem, je, da se postopoma znebiš ljubimca za ljubimcem in poskusiš odpadlo količino seksa nadomestiti s partnerjem. Ne bo lahko, saj si seksualno razvajena, a tudi Grki ne bi osvojili Troje, če ne bi poskusili. Srečno!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

spiritualite100
01.02.2018, 13:52:27
Ponudba za zavarovanje posojil Za vaše posojilo zahteva za oživitev vaših dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% letno in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosim, da me kontaktirate za več informacij: E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com Whatsapp: +38651390291
jozeceljski
18.10.2017, 14:01:49
+2
Meni se zdi, da je štos vseh teh ljubimcev, da prinašajo darila, darilca, razvajanje, cena tega je sex, in temu se je ženski težko odreči.
BŠK
17.10.2017, 20:01:42
+3
Baba pijana, r(i)t prodana... Priporočam ji naj se posvetuje z bližnjim župnikom in če to ne pomaga naj kontaktira katerega od porno managerja, najbolje Avdičevog Denisa za začetek. Če ne drugega pa ji lahko prodam nekaj hidravličnih delov od TAMčka in ZASTAVA kamiončina
DeBill
17.10.2017, 15:14:19
+12
branko, spet te trga
Negan
17.10.2017, 14:16:28
+10
Kera kurbetina. Pomoje ima tako znucano da še lubenico notri stlačiš, pa ne mislim na "primarno" odprtino za to dejanje. :D
Frane Šajn
17.10.2017, 10:30:49
+6
Sicer nevem kdo to piše ampak če se že nanaša na Branetove nasvete, pa to, le kje jih pobiraš dragi možakar?
devlon
17.10.2017, 10:30:40
+12
ta bo gotovo šla v nebesa
tornadotex
17.10.2017, 12:08:01
+2
Ja verjetn bi še tam gori vse shebala,tako da se sploh nebi več reklo nebesa....
Sniper77
17.10.2017, 9:00:37
+9
To je test, kako dobro spremljamo objave. Ja, ta izprijena zgodbica je že bila tukaj objavljena, nedolgo nazaj. :p
niaAnww
17.10.2017, 13:16:40
+1
Res je, sem jo že prejšnji teden prebrala. Ne vem, kaj je fora...
GR.GO.
17.10.2017, 8:52:50
+5
Prav težko mora biti temu Branetu Kastelicu življenje. Saj vsi vemo, kako bi maltretiral moškega, ki bi se potožil, da svojo partnerico vara s tremi.
Bofur
17.10.2017, 8:50:14
+18
Gre za seksualne fantazije enega povprečnega najstnika. Ta "ženska" ne obstaja. V tekstu se napačno uporablja termin nimfomanka, kajti pri nimfomaniji gre za nič kaj prijetno bolezensko stanje, spolno motnjo, saj nimfomanka ne uživa v seksu, kljub nasprotnemu splošnemu prepričanju. Drugače pa, če gre za dejansko in resnično osebo, ima ta ženska res veliko časa in veliko denarja, da si lahko ta čas privošči, in ji lahko samo čestitamo.
Lion_57
17.10.2017, 7:22:34
+29
Nisi normalna, si pa ku...ba
croat
17.10.2017, 8:15:48
+6
Droljana :)
tornadotex
17.10.2017, 8:20:46
+13
Kako to,da se ti češplja ne pregreje....
Lion_57
17.10.2017, 8:49:29
-6
Ma ku..ba je superlativ zate, ku..be so vsaj plačane