Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Par v postelji

Njegova ljubica je poročena in noseča ...

Brane Kastelic
09. julij 2016, 08:17
8
Velikost pisave:

Pozdravljen, Brane! Nate se obračam, ker me zanima mišljenje moškega. Moja življenjska zgodba je sledeča. Zgodilo se mi je, kar sem sveto zatrjevala, da se mi ne bo. Pobliže sem se spoznala s poslovnim partnerjem − beri PP (oba sva poročena in z družinami: vem, grozno). Začelo se je z nedolžnimi kavicami, nato njegovim prvim poskusom poljuba, kjer nisem popustila. A čas in pogovori so naredili svoje, da sem to prej ali slej storila, in sicer tako, da sem bila na naslednjem srečanju jaz tista, ki sem ga "napadla". Bilo je lepo znova čutiti vso to strast, hrepenenje, adrenalin. Pomagal mi odkriti samo sebe, razviti domišljijo, prebudil v meni, kar je bilo kar nekaj časa zatrto, kar zadeva spolnosti. Morda zaradi rahle sebičnosti moža, za katerega sem vedno in še zdaj lepo poskrbim, ker to rada počnem, on pa je name na tem področju malce pozabil. Je sicer idealen mož, ker tudi, ko je uvidel, da nekaj ni v redu, se mi je začel malce bolj posvečati. Morda sem storila napako, ker mu nisem prej nakazala, kaj bi rada, a do zdaj tega tudi sama nisem vedela, da mi manjka. Pustimo zdaj to. Vem, da se ne bi zapletla, če ne bi bila vsaj malo čustveno vpletena. Kljub zatiranju čustev in vsega mi manjka PP, vse več si želim njegove bližine in spolna sla po njem v meni vre. Naj povem, da sem bila, ko sva začela, že noseča, kar sem mu povedala. Ni ga motilo, tako da sva nadaljevala najino afero. Zanima me le, kaj se plete po glavi poročenemu moškemu, ki spi z nosečo, poročeno žensko, jo vidi/čuti le enkrat na dva meseca, se pogovarja z njo vsak drugi dan, se zanima za njene hobije, vpraša, kako je. Ker sama ne vem, kako bi ga opredelila, ali mu je samo za seks (ki ni tako pogost − bolj pogosto je kakšno nagajivo sporočilo z moje ali njegove strani) ali ga zanimam hkrati tudi jaz. Na začetku je sicer omenil, da se namerava ločiti (mislim, da ravno v jezi, ker se je skregal z ženo), jaz pa tega namena nimam, kar tudi ve, ker mi je kljub vsemu lepo z možem in mi ni vseeno za otroke. Ne sprašuj, zakaj potem to delam, ker še sama ne vem, kako sem lahko tako zabredla. Sam seks in ostala spolna raziskovanja so odlična. Čustev si ne izkazujeva, ker oba veva, da to v najini zvezi "ni dovoljeno", oz. mislim, da se oba bojiva, da bi se to zgodilo. Kaj meniš, kaj ima v glavi oz. kam vse to pelje ... sama sem resnično izgubljena. Hvala za odgovor

Zadnjica - par - 2
(Foto: Pinterest)

Pozdravljena!

To, kar se je zgodilo/se dogaja tebi, se zgodi/se dogaja. Posebno v bolj ali manj postanih zakonskih in drugih razmerjih. Najbrž tudi tu in tam kakšni … nosečnici. Verjamem ti, da se počutiš resnično izgubljeno, vendar nikar. Kar je, je. Ali kot pravijo Angleži: »What’s done cannot be undone!« Najlažje ti odgovorim na tvoje vprašanje Zanima me le, kaj se plete po glavi poročenemu moškemu, ki spi z nosečo, poročeno žensko, jo vidi/čuti le enkrat na dva meseca, se pogovarja z njo vsak drugi dan, se zanima za njene hobije, vpraša, kako je? Malo drugega, draga moja, se mu plete po glavi kot seks. Ta njegova pozornost med dvema videnjema in čutenjema ne pove veliko drugega kot to, da je malce pozornejši od večine moških s takšnimi udobnimi aranžmaji za občasno popestritev zakonskega življenja. Z drugimi besedami: ne gre mu za nič drugega kot seks in druga spolna raziskovanja, ki so tudi zanj (kot so zate) odlična. To, da si te odličnosti zaželi samo vsaka dva meseca, mi pove, da ima tudi »odličen« zakon in ne želi tvegati pogostejših srečanj ali pa da nima samo enega takega udobnega seksualnega aranžmaja. Z drugimi besedami: da nisi edina njegova ljubica.

Poročeni ali kako drugače vezani moški niso edini, ki imajo take udobne aranžmaje. Tudi poročene in drugače vezane ženske jih imajo. Po načelu: če ne veš, ne boli. Najbolj prav imaš, ko ugotavljaš, da možu že prej nisi pokazala, kaj bi rada, kako bi rada, kje bi rada oziroma da nisi sama poskrbela, da mož ne bi malce pozabil na tvoje potrebe in želje v spolnosti in postal rahlo sebičen v postelji. Take reči je treba reševati takoj, ko se pojavijo.

Tvoj mož ima očitno kar dobre radarje, če je takoj začutil, da nekaj ni v redu, in se ti je začel malce bolj posvečati. Kaj misliš, koliko časa bo minilo, da bo začutil, kaj ni v redu, ti pa pozabila izbrisati kakšno ljubimčevo sporočilo ali se kako drugače izdala? Kar ne veš, ne boli, a ko bo izvedel, bo hudo zabolelo. Toliko bolj, ker si noseča. Zabolelo njega, zabolelo tebe …

Dvomim, da bi ti to odpustil. Menim, da se ne izplača tvegati vsega za moškega, ki ga zanimaš za seks enkrat na dva meseca. Ker je mož idealen, takih pa ni zelo veliko, ti predlagam, da tega PP čim prej elegantno ukineš in se posvetiš sebi, svojemu možu, vajinemu seksu in čustveno mirnejšemu pričakovanju veselega dogodka, ki bo dobro del še nerojenemu otroku. To je moj dobronamerni predlog, odločiti pa se boš morala sama.

Nosečnica
(Foto: Thinkstock)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 0,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0,0
glasov 0
Komentarjev: 8
Houdor 10.07.2016 10:28:10
Baba, privošči si Burger z gobami in hrustljavo slanino in ne tok komplicirat.
 
murate 09.07.2016 14:24:17
čudna so pota gospodova
JezusJahvarjunski 09.07.2016 12:54:37
Po Nebeških zakonih je "skok čez plot" greh samo v primeru, če sta si dala zaobljubo pred Bogom, da si bosta zvesta. Drugače varanja ni, ker samo si ob nekom. Kot sem že napisal, pa je zame varanje vse, kar se ne zgodi z vednostjo partnerja. Torej ste ga zavestno varala in niste prej niti poizkusila dopovedati možu, da niste zadovoljna z vajinim spolnim življenjem. S tem je na kocko postavljena še družina, kar je zame nedopustno. Opravičljivo je tako dejanje samo v primeru, da nekdo, ki je v vezi s karmičnim partnerjem, spozna usojenega partnerja ali partnerico, ki je zadnji v življenju in večni. Varanje je pogojno opravičljivo tudi v primeru, če se dva zaljubita in je strast tako močna, da si ne zmoreta pomagati. Ampak potem je treba stvar razčistiti. Vse drugo je laž in nedopustno. Takih duš pa v Nebeškem kraljestvu ne želimo, zato malo razmislite o svojih odločitvah in neumnostih, ki vas lahko na dolgi rok veliko stanejo. Pa lep pozdrav! Jezus Jahvarjunski Visočanski
bohlojz 09.07.2016 14:47:12
na čem si pa ti?
stella1111 09.07.2016 15:13:03
a to iz nebes pišeš
kajenje je zdravo 09.07.2016 10:43:56
Tle je pa vprašanje dost manj plehko, ko odgovor. Kastelcu gre očitno po glavi sam f. ..,v resnici je pa tko, da ma lahko kakšen bolj emocionalen dec /seveda tud ženska/ rad tud kakšno drugo žensko /al pa še tretjo/, se rad druži, pogovarja,, ker je med njima tista skrivnostna duševna gravitacija, ko si ob nekom srečen pa sploh ne veš zakaj. To s seksom nima veze.. Sej ne trdim, da je tle glih tko, ampak možnost pa obstaja.
ata Smrk76 10.07.2016 09:58:42
kako tu nima veze z seksom, če ravno o tem piše kako super je seks z njim in kako si ga želi z njim???
 
Morana7 09.07.2016 10:34:00
"Morda sem storila napako, ker mu nisem prej nakazala, kaj bi rada, a do zdaj tega tudi sama nisem vedela, da mi manjka." Tole pa težko verjamem, da človek nekako spregleda, da je nepotešen in potreben.
Več komentarjev