Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
moški in ženska med seksom

Nesrečna M.: 'Ko seksava, ga čutim zelo malo ali skoraj nič!'

Brane Kastelic
19. maj 2017, 12:55
38
Velikost pisave:

Hej, Brane. To se lahko zgodi samo meni. Po vrsti 'luzerjev', ki so me grdo razočarali z različnimi dozami laži, prevar in neverjetne nezrelosti, čeprav niso bilo daleč od tridesetega leta (jaz mam 27 let), sem pred slabim letom spoznala tega lepega čudovitega moškega, ki je vse to, kar sem si želela pri moških. Res zaljubljen vame, pozoren, nežen. Poleg tega ima super svoje stanovanje in super zasluži. Zelo ga imam rada. Imela bi ga za vedno, se jutri poročila z njim, če ne imel super majhnega penisa. Ne nakladam, Brane. Res ima super majhnega. Ko je erektiran, ni daljši od sedem, osem centimetrov. Res. Ko občujeva, ga čutim zelo malo, ali skoraj nič. Čeprav se o velikosti njegovega penisa nikoli v šestih mesecih, kar sva skupaj, nisva pogovarjala, vem, da mu je jasno, da ga mati narava ni ravno obdarila, saj to poskuša nadomestiti s čudovitim božanjem in svetovnim oralnim seksom, s katerim me vedno popelje do orgazma. Meni vseeno manjka pošten penetracijski seks. In me je strah, da ga, če bom ostala z njim, nikoli več ne bom uživala vsaj povprečno velikega penisa. Zelo mi je hudo. Rada bi ostala z njim ... a me vse bolj mika, da bi skočila v posteljo s kakšnim drugim. Samo zato, da bi spet močno čutila penis. Kaj lahko drugega naredim, narediva, da tega ne bi naredila. Srečno nesrečna M.

moški in ženska med seksom
(Foto: iStockphoto)

Hej, srečno nesrečna M.! Ni se zgodilo samo tebi, draga moja. Približno pet odstotkov moških ima te, tako imenovane mikro penise, ki so lahko celo krajši od sedem, osem centimetrov. Tako, da imaš na nek način mičkeno srečo v nesreči. Približno enako, pet odstotkov moških, ima makro oziroma resno velike penise. Orjake. Dolžine preostalih osemdesetih odstotkov moških pa so si zelo blizu in tvorijo povprečje. Različni svetovalci bi ti svetovali različne reči. Marsikakšen bi te verjetno vprašal, kaj bi rada v življenju, ko gre za moške: razmerje s super moškim ali razmerje z moškim s super penisom? To se mi zdi precej nefer do ženske. Bolj učeni svetovalci bi ti tudi rekli, da je vagina itak najbolj občutljiva na vhodu in v prvi tretjini (ker je tam največ živčnih končičev) in da je zato sedem do osem centimetrov dolg penis čisto dovolj oziroma, da velikost penisa ni pomembna. In dodali: ta moški te čudovito boža in ti nudi svetovni oralni seks, s katerim te vedno popelje do orgazma, in dodal, kaj bi še rada? Ti pa zelo natančno veš, kaj bi še rada, a ne? Ko občujeta, bi ga rada pošteno čutila, ne pa malo, ali skoraj nič. Kaj lahko narediš, naredita? Bojim se, da ne prav veliko. On že dela vse, kar more (božanje, oralni seks...), da bi nadoknadil primanjkljaj v velikosti penisa. Upam, da občujeta v položajih, v katerih bo ga morala bolj čutiti. Če ne, dajta, na primer od zadaj, kleče ali leže (s tvojo rito čim višje, da ima on tvoje mednožje čim bližje in tvojima stisnjenima nogama). Dober položaj za moške z bolj majhnim je tudi: ženska na hrbtu s stegni zvitimi na trebuh in prsa. Vsak položaj, ki »skrajša« in »zoži« vagino. In še kakšen! Eksprimentirajta! Predlagam vama tudi, da si nabavita kakšen primerno velik dildo in vibrator, in ju vključita v vajine ljubezenske igre. Ne vem ali ti bo to zadostovalo. Morda, a dvomim, če že po slabem letu razmerja tako zelo pogrešaš povprečen penis, da te mika, da bi skočila v posteljo s kom drugim samo zato, da bi ga »ornk čutla«. Morda bo tvoja izkušnja blagodejno vplivala na ženske, ki se pritožujejo nad ... povprečnimi. Srečno!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,7
glasov 6
Komentarjev: 38
nwmzakaj 22.05.2017 12:45:15
Tipično za ženske sj še same ne vejo kaj bi tip se trudi zanjo ona pa še domišljava mah škoda cajta za takole
horhinjo 22.05.2017 07:54:37
Poznam ženske kim jim velikost ni pomembna saj doživljajp predvsem klitorisni orgazem. Poznam pa ženske ki iščejo moške izključno z dolgimi in se pod 20 cm sploh ne pogovarjajo. Stavijo predvsem na vaginalne - večkratne orgazme. Potem pa se zgoedi, da imajo vagino tako stegnjeno, da lahko daš lahko notri roko pa bo ravno dovolj. Takrat ju potrebna operacija in zožanje vagine. Če rabiš vsaj povprečnega mu kupi podaljšek za penis. Če bo prenesel ponižanje.
tornadotex 22.05.2017 10:28:43
Ti si verjetno falirani ginekolog ki muce od blizu še ni videl...
Bofur 22.05.2017 12:16:09
Eh, noben korenjak na svetu se ne približa dojenčkovi glavi, ki se ob rojstvu mora "preriniti" skozi vagino... Če kaj raztegne žensko, je to naravni porod.
slovenc79 22.05.2017 04:16:41
nazaj k luzerjem :)
peugeot19 22.05.2017 01:04:21
Bo Brane poskrbel,če ne drugače pa z jezikom.
biggbrader 21.05.2017 22:07:43
Če bi bil klošar z dolgim, tudi ne bi bil ta-prav, za toto po....
 
Bofur 21.05.2017 20:51:27
Mislim, da je ta zgodba končana še preden se je začela. Žal. Kljub temu, da se "ujameta" in te zna zrajcati in pripeljati do vrhunca, kljub mikro orodju. Ampak zdravo partnerstvo se začne in konča v postelji. In te želje, da bi imel velikega ti ne more izpolniti. Genetsko/telesno se ne ujameta. Tako preprosto je to. Ne moreš se prisiliti, da bi ga čutila, če ga ne čutiš. Stari Indijci so že vedeli. Kama sutra opisuje prav te probleme in težave. Pač "Zajček" in "Slonica" ne gresta skupaj ali nekaj takega. Odlično je M., da se tako dobro poznaš in veš, kaj hočeš, kaj ti ustreza, zadeve pa se bodo z rojstvom otrok le še potencirale. In mikro bo še bolj mikro in M. ti boš še bolj hrepenela po maksi. Zadevo končaj v dobro obeh, dokler se vse ne zakomplicira z rojstvom otrok.
 
Fakefile 21.05.2017 20:20:58
Brane je zapisal da ima 5% moških mikro penise, 5% ima makro penise, ostalih 80% pa ima povprečnega. Brane ste se vi v šoli pri matematiki mogoče učili samo merit lulčke?
Bofur 21.05.2017 20:52:20
hehehehe, 10 odstotkov pa je takšnih, kot so Salome.
biggbrader 21.05.2017 22:05:58
Ljubljanska moda.
felix59 21.05.2017 20:17:05
Če bi bil prevelik , pa spet nebi bila zadovoljna.
biggbrader 21.05.2017 22:06:41
Bi ga preveč čutila.
 
Bourne 21.05.2017 18:39:21
Brane, jaz imam tudi podoben problem in se ne morem odlociti: zenska ima dirkalno rit in hipnotizirajoce joske, ampak ima pa samo minimalno zajamceno placo? Sploh ne vem, kaj naj naredim ...
krucefixxx 22.05.2017 10:51:03
Če ni kreditno sposobna, si takoj najdi drugo!
 
bodipameten 21.05.2017 17:29:07
hehe pa naj še kdo reče ,da denar ne dela čudežev ,če bi bil revež bi se norca delala iz njega vsakič ko bi ga srečala z vprašanjem ,če je že kaj zrastel.
Več komentarjev