Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Par v postelji - 2

Ko sta nazadnje seksala, ji je šlo na jok, komaj je čakala, da bo konec

Brane Kastelic
12. januar 2017, 08:17
22
Velikost pisave:

Brane, pozdravljen, upam da mi boš lahko pomagal ali vsaj svetoval pri tej težavi. S fantom sva skupaj 2 leti. Seks nama nikoli ni bil pomemben. Bil je enkrat mesečno, fant pa je sam rekel, da je to čisto dovolj. Zadnje čase pa ima dneve, ko se mu vse obrne na glavo zaradi tega. Pogovarjava se o otrocih, kako si jih želiva ... a to je le pogovor. Pri meni pa je to res srčna želja. Ne maram, ko nekdo govori, a ne naredi nič. :( To mi je popolnoma vzelo željo po tem. V glavo mi je prišlo, da če ne gre za otroka, ni potrebno. Zakaj bi spreminjali smisel? Včeraj sem se končno spravila malo v ˝boljše˝ razpoloženje, pa mi ni uspelo :( Vedno začnem razmišljati, kaj bom imela od tega. Res nimam ničesar. Ostane mi samo nekakšna praznina. Psihologi ne pridejo v poštev. Ne maram ljudi, ki so napiflani iz knjig, ne pa iz izkušenj. Res ne vem, kako naj se spravim do tega. Občutek imam, da uničujem vse, čeprav se na prvi pogled ne zdi tako. Še ko sva nazadnje seksala, me je sililo na jok, čakala sem, da bo konec, da sem šla pod tuš in se zjokala. Preprosto ne morem. Enako hudo mi je, kot če bi morala skočiti z mosta. Nič me ne vzburi, drugi moški so mi na svetu odveč ... Imam svojega, ki ga noro ljubim, ki ljubi tudi on mene, a imam občutek da ne bo večno :( Sama sem čisto obupana, če pa imaš kakšen nasvet zame, bom zelo vesela. Želim ti vse dobro v novem letu. :)

Pozdravljena! Nekdo, ki mu je seks zelo pomemben, zelo težko razume nekoga, ki mu seks nikoli ni bil pomemben, a ljudje se med seboj razlikujemo po zelo velikih rečeh. Ena od njih je tudi seksualnost, pri kateri obstajata dve skrajnosti. Na eni je hiperseksualnost, na drugi aseksualnost. Hiperseksualci bi seksali kar naprej, večkrat na dan, aseksualcev pa seks ne zanima. Niti malo. Niti enkrat na mesec. Aseksualnih ljudi naj bi bil en sam odstotek. Hiperseksualnih kar nekaj več. Vsi drugi pa so nekje vmes. Ko gre za seks, je najbolj pomembno za uspešno zvezo to, da se najdeta moški in ženska s približno enako močnim libidom in odnosom do seksa.

Par v postelji - 4
(Foto: Thinkstock)

Če sta v odnosu do spolnosti zelo različna, je to hudo za oba in recept za probleme v zvezi. Ti praviš, da tebi in fantu, s katerim sta skupaj dve leti, seks nikoli ni bil pomemben. In da ti njena noro ljubiš, on pa tebi ljudi. Torej bi moralo vse “štimati”, pa temu ni tako. Kaj je narobe? Česa mi nisi povedala? Kdo je pri vama “pobudnik” nepomembnosti seksa? Kako sta to “ugotovila”? Zmedla si me, ko si po stavku “fant je rekel, da mu je en seks na mesec čisto dovolj”, napisala “zadnje čase pa ima dneve, ko se mu vse obrne na glavo zaradi tega”. Kaj to pomeni? Da si ga želi več ali da si ne želi niti tega enega na mesec? Da se seksu še bolj izogiba, ker se boji, da ne bi ti zanosila? Sodeč po tvojem opisu trenutnega stanja vajine zveze in opisa pogovorov o otrocih mislim, da moraš začasno opustiti željo po otrocih, ker je to očitno tvoja, ne pa njegova želja, saj si namignila, da je to zanj le pogovor (“ne maraš, ko nekdo govori a ne naredi nič”), zate pa “res srčna želja”. Tudi tvoje trenutno razumevanje in doživljanje seksa (pravi odpor do seksa, nič te ne vzburi, praznina in jok po seksu) ni primerno za ustvarjanje družine. Ne vem, koliko in kakšne izkušnje imaš s seksom in moškimi, a občutek imam (na podlagi izkušenj, ne piflanja), da niso bile dobre in da so se ti tako seks kot moški zamerili. In da tudi v seksu s tvojim fantom morda ni vse tako, kot naj bi bilo. Ne vem, samo ugibam. Praviš, da noro ljubiš fanta in da on  ljubi tebe, a da imaš občutek, da ne bo večno … Pozabi večnost, ne obremenjuj se s prihodnostjo ali otroki, posveti se sedanjosti, sebi in fantu – tudi zato, ker praviš, da imaš občutek, da uničuješ vse. Premagati boš morala trenutni odpor do seksa, ki je verjetno posledica tvojega občutka, da si on ne želi otrok, in bojazni, da to pomeni, da te ljubi več tako, kot te je, in premagati občutek, da ima seks smisel samo zato, ker “prinaša” otroke, ker to enostavno ni res. Seks je lahko vir velike sreče. In cement ljubezni. Rad bi te prepričal, da je seks vir nepopisnega užitka in da zelo zbližuje žensko in moškega. Ne vsak seks, ampak lep in dober seks, z veliko intimnih trenutkov, z veliko nežnosti, veliko poljubljanja, veliko božanja, veliko predigre, posebno za nekoga, ki se mu ne zdi pomemben. Poskusita se vrniti na začetek seksualne abecede, prelijta vso to ljubezen, ki praviš, da jo gojita drug do drugega, v dotike, nežnosti, poljube, božanje in tako naprej brez spolnega občevanja, dokler ne bosta oba začutila nepremagljive želje po njem. Rad bi te tudi prepričal, da bi premagala odpor do psihologov, saj mislim, da bi ti dober pogovor s psihologom koristil. Tudi jaz tebi želim vse lepo in dobro v novem letu. Srečno!
 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,5
glasov 8
Komentarjev: 22
 
BŠK 16.01.2017 09:50:05
Taki primeri so poznani, ko si tip močno želi otroka oziroma je narcisoid ter skriva svojo drugo identiteto. Če se le da se ga čimprej reši ker lahko se odkrije da je pedofil
 
bodipameten 15.01.2017 19:06:52
ta tipo je siguren homič
pingvinislo5 15.01.2017 17:57:43
najdi si druzga tipa.
 
jakec1575 15.01.2017 17:10:57
Če je zgodba resnična. Absolutno rabiš psihoterapevta, ker tega ne boš sama razrešila. Verjetno so res dragi, ampak vir tvojih težav je globoko drugje, odraža pa se v odnosu. Potrebuješ izkušenega. Pri vsakem poklicu imas 10% napiflanih, ki ne najdejo stika s človekom in ostalih 90% ki so povprečni srednje dobri in dobri. Bi kaj napisal, pa presega tale članek. Čimprej!!!
 
Larissa13 14.01.2017 11:19:22
Največji problem ki ga vidim je v tem, da ti njega ljubiš sebe pa ne. Torej svoje ženskosti. In dokler si ne boš priznala, da si dobila partnerja takega kot si potrebovala ( da ne rečem zaslužila ), saj on to počne enako zavzeto kot ti. Torej.. dokler vidiš tvojo ljubezen do njega na tak način , se tudi premaknilo ne bo. Trenutno pa si res v depresivni fazi. In potem pride tudi do joka, ki pa ni sprostitvene narave ampak iz obupa. Obišči psihologa, ali se o tem pogovarjaj s človekom ki ima več izkušenj na tem področju. Priznaj si, da tudi če bi hotela imeti otroka, je treba bolj redno sexat. Vsaka nima te sreče da takoj zanosi že pri prvem poskusu. Pa srečno!
Frane Šajn 13.01.2017 14:31:07
Saj jo razumem revico na sebi ima dedca in sanja o njej!
 
MA007 12.01.2017 19:37:28
Men ce bi moja to rekla da enkrat na mesec bi jo kuj v Rit da bi prdela od veselja
 
Bmx8š 12.01.2017 17:59:51
razumem da imajo ljudje različno močno potrebo po seksu a vseeno... a te tvoj tip sploh spolno privlači?? ker, če te, dvomim, da bi zdržala toliko časa brez seksa ob njem. jaz si ne predstavljam, da svoje punce ne bi ves čas nekaj cartal in si želim seks vsak dan z njo, če se le da, ker me ona enostavno vzburja... mislim, da ti je tvoj tip bolj kot prijatelj. v glavnem čudna zveza. seks res ni vse, je pa pomemben del užitka v odnosu.
MaršalPeter62 12.01.2017 13:16:40
V kolikor bi jaz moji žensk rekel, da mi je en seks na mesec dovolj bi me z "vso ljubeznijo" nagnala. Ko uporabljamo besedo seks mislimo na prijetne užitke in ne na "delanje" otrok; kar pa itak pride samo od sebe v kolikor sta oba za to. Ženska nima razčiščenih vseh pojmov in "krmi celega prašiča zaradi ene klobase" na mesec!??? Takoj menjati partnerja "z vso ljubeznijo"!
 
sherlock2 12.01.2017 13:09:24
Zelo tipična ženska psihoza, ki pride do močnejšega izraza le pri posameznih primerih...Svetujem...totalen odklop od droge in psihoaktivnih substanc, kot je alko cigareti itd...uravnotežena prehrana..pozabi hladilnik po 18h. Moving moving in sam moving te reši, da boš prišla domov zdelana kot cerkvena miš. Zelo je pomembna samomotivacija in izbiti si iz glave, da pa morda ne boš imela potomca, ker če ga boš imela v takem stanju kot si sedaj bo to negativno vplivalo na popolnoma vse, kar se ti dogaja zdaj in daleč v prihodnost. POTRBUJEŠ IZGANJALCA !!!!
sherlock2 12.01.2017 13:13:19
Javi se ....
gringolin 12.01.2017 18:15:50
...ko satana iz tebe ven bom gnal....
Več komentarjev