Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Varanje

Dilema: Iti z njeno prijateljico ali ne?

Brane Kastelic
12. oktober 2017, 08:17
19
Velikost pisave:

Pozdravljen Brane! Pišem ti, ker sem v dilemi. Imam punco, s katero sem že v zvezi 4 leta. Star sem 24 punca pa 22, oba sva še študenta. In sicer težava je v tem, da je meni že 3 leta všeč drugo dekle, ki pa je prijateljica moje punce. Svoje punce ne bi rad prizadel in je zapustil, ker res nisem tak tip moškega, zato ti pišem, ker sem v res veliki dilemi, kaj storiti. Biti s punco, s katero bi načeloma lahko zdržal celo življenje, a vsakodnevno z mislimi na to drugo, ki je res popolna v vseh pogledih in vem da je to to, če bi bila skupaj. Težava je pa še ta, da me je malce strah, če bi to sedanje dekle zapustil in neuspel pri tej prijateljici, ki mi je všeč. V tem primeru bi bil sesut, a ob enem ne bi rad sedel na dveh stolih, ker to ni pravično ne do ene, ne do druge, še manj pa bi rad prizadel sedanjo punco, ki jo imam še vedno rad, vendar je ne ljubim več kot prvi dan. Močno dvomim, da bi ta vez prijateljstva med mojo punco in to prijateljico, ki nista ravno najboljši prijateljici in se ne družita, vendar se poznamo in smo se priložnostno, nekajkrat po naključju, prek skupnih prijateljev skupaj družili in se zabavali. S strani te prijateljice nekako ne vem, če bi me spustila bližje, to pa zato, ker je zelo v redu punca in ne dopušča takšnih igric in zato tudi enostavno ne vem, kako začeti, če bi se seveda odločil, da storim ta korak. Brane, prosim vas za nasvet, kaj storiti? Ali naj poskusim pri tej prijateljici, ali naj ostanem pri punci? Sam bi na vsak način rad poizkusil, ker vsi vemo, da živi se samo enkrat in ne bomo večno mladi. Lep pozdrav

ljubosumna ženska
(Foto: iStockphoto)

Pozdravljen!

Ne bi rad sedel na dveh konjih, rad pa bi presedlal s “starega” na “novega” konja, vendar ne prej preden bi bil prepričan, da boš ostal v novem sedlu. Imaš tudi ti po tej moji kratki “analizi” občutek, da misliš samo nase oziroma predvsem nase!? Moram ti povedati, da si 'nefer' do svoje punce: če bi vedel, da bi ta druga punca, ki prijateljuje s tvojo punco, bila s teboj, bi sedanjo zapustil. Ker ne veš, “ali bi te ta druga spustila bližje”, ostajaš s punco, s katero si že štiri leta … Res sicer praviš, da jo imaš rad, vendar je ne ljubiš več kot prvi dan. Te besede so predvsem nekakšno opravičilo, saj so najbrž daleč od resnice, ki jo razkriva nekaj drugega: že tri od štirih let, kolikor si s punco, ti je všeč druga punca, na katero misliš celo vsak dan. Ker je v vseh pogledih popolna in ker bi z njo “načeloma lahko zdržal celo življenje”. Zdržal!? A pustiva izrazoslovje.

Ujet med varanjem

Do svoje punce si 'nefer', ker je, ne da bi to vedela, na čakanju na odstrel, če boš nekega dne ugotovil, da bi te ta druga “spustila bližje”. Dalj časa, ko bosta skupaj, bolj bo prepričana, da je ona tista, s katero bi rad “lahko zdržal celo življenje”, in bolj bo nesrečna in razočarana, ko jo boš zapustil. Z nekom ne ostajamo, če ves čas mislimo na nekoga drugega ali ker mislimo, da nas ta nekdo drug ne bi “spustil bližje”. Z drugimi besedami: ni fer in ni prav, da smo z nekom samo iz praktičnih razlogov, med katerimi je pri večini moških na prvem mestu redni “dostop” do seksa. Sam se boš moral odločiti, kaj boš naredil, vedeti pa moraš, da bi aktualno punco veliko bolj prizadel, če bi jo zapustil zato, ker bi te ta druga punca – njena prijateljica nenadoma morda “spustila bližje”. Poleg tega praviš, da je ta druga punca “zelo v redu punca, ki ne dopušča takšnih igric”. To najbrž pomeni, da ne boš mogel ničesar poskusiti dokler ne boš samski.

Sam sklepaj, kaj moraš narediti, “ker živimo samo enkrat in nismo večno mladi”. Da ne boš mislil, da te kritiziram: ničesar nisi kriv, ker ti je všeč druga, pa četudi je prijateljica tvoje punce. Se zgodi. Kemija je kemija. V vsem drugem, kar si napisal o svoji dilemi pa je veliko moškega egoizma in 'nefer' odnos do aktualne punce, ki ne ve, kaj se ti plete po glavi in misli, da je vse v najlepšem redu. Lep pozdrav tudi tebi!

ženska najde rdečilo na srajci
(Foto: iStockphoto)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,7
glasovi 3
Komentarjev: 19
Frane Šajn 28.01.2018 11:03:12
Čimprej izkoristi priliko kajti prilika zamujena ne vrne se nobena, to drži kot pribito!
 
Bmx8š 13.10.2017 15:39:07
če misliš na drugo, nisi s pravo
Morana7 15.10.2017 10:11:15
Točno to, ne vem zakaj vztraja v tej farsi, ker to je laganje na dnevni bazi.
 
ZRCC 13.10.2017 06:39:28
Brane, Brane, včasih tudi tvojim komentarjem primanjkuje "zdrava doza jajc". Mislim, da se je fant pri sebi že odločil, da bo prevaral svojo punco in tukaj le išče nekoga, da mu bo dalj moralni "žegn". Piscu vprašanja pa tole - najprej zapusti svojo dolgoletno punco in šele potem začni s tole novo, kateri se ne moreš upreti. V nasprotnem primeru iskreno upam, da te obe gladko načevljata.
 
Blash La Đelwa 12.10.2017 19:21:25
najprej si podstreho poštimi, pa še mal žgančkov pojej,...pol pa bo počas :)
 
LuCaSs1985 12.10.2017 17:29:19
otroci otrocii kaj se grete neke veze če se še sprefukal niste do konca pol pa take bedarije pišete po netu pa sej to moreš crknat
 
zurc 12.10.2017 16:07:11
če si pameten (težko verjetno po tem kar si napisal)ostani pri tej, ki te ima rada ,morda je tazadnja ,taprav dec ne bi nobenga spraševal za nasvet ampak bi poslušal svojega tiča pa nobene stvari obžaloval(taprave frajle imajo rade dece ne pa cagavce)
Blaz Zeleznik 13.10.2017 06:51:17
hhahahah kralj!!
Frane Šajn 12.10.2017 15:39:09
Ma užgi vsako, ki se ti ponuja , da ti ne bo nekoč žal. Ne oziraj se ne na žlahto ne na plahto!
mikkki 12.10.2017 14:51:29
Rukni obe skupaj. LP.
hepan22fgdfgdfgdfg 12.10.2017 14:11:21
am DILEMA ?? ja ni dileme, če je dobra da če je klump pol pač ne, vedno glej da greš v skladu fuckUP in ne down :) drugače pa dileme NI
Frane Šajn 12.10.2017 15:39:49
Bravo++!
 
Bofur 12.10.2017 12:01:12
Pri tej stvari je tako. Ko si z nekom v zvezi, ga ne varaj z namenom, da ga prizadaneš. Ni lepo. Ne stori drugemu tega, česar nočeš, da drugi storijo tebi. Torej, če je tvoja punca postala nezanimiva, bolje, da prekiniš zvezo oziroma bolje, da gresta za nekaj časa narazen kot prijatelja. In ugotovita, kaj sploh želita od življenja. Nikoli pa tudi ne zavrni dobre ponudbe. Reci da, če pride do tega, da te bo puncina frendica vprašala za seks. Drugače pa odkrito in iskreno povej sedanji punci, kako ti je njena prijateljica všeč. Kaj veš, mogoče jo boš pa prepričal, da se vsi trije predate zabavi v troje. Mogoče sta si pa tudi tvoja punca in frendica tako všeč, da bi radi skočili v posteljo pa na to nista upali pomisliti. Zakaj bi imel samo eno, če imaš lahko hkrati obe ?
Morana7 15.10.2017 10:09:54
LOL zanimiv razplet te dileme jap.....v kakih mokrih sanjah seveda:)
Več komentarjev