Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

BBK poletna

Ga je pretirano ljubosumje 'pokopalo'?

Brane Kastelic
06. avgust 2015, 08:05
2
Velikost pisave:

Pozdravljen Brane. Moram te pohvaliti res daješ dobre nasvete in verjamem, da si pomagal že mnogim v težkih situacijah. Sam jih nisem imel veliko, vendar sem še vedno veliko prebiral. Vendar imam sedaj žal en problem. Dogaja se približno en mesec. Star sem 22, punca je stara 21. Skupaj sva malo več kot 4 leta. Kot vsaka zveza so tukaj vzponi in padci , vendar sva vse prebrodila. Jaz sem redno zaposlen, punca obiskuje faks in dela preko študentskega servisa. Do punce imam dobre pol ure vožnje z avtomobilom. Z punco sva se videvala vsak vikend, prihajal sem pa tudi do nje med tednom. Skupaj sva šla velikokrat na morje, se imela lepo in se ljubila kot vsak par. Vendar, ko je imela izpitno obdobje sva se malo manj videvala. Jaz sem moram delati tudi včasih kakšno soboto. Punci zaupam in vem, da me ne bi prevarala, saj ko je prevara je potem konec. Zadnje čase ima malo manj časa in se manj videvava. Seveda ji dovolim kot tip, da hodi ven z kolegicami in kolegi. Pravi, da včasih pretiravam in delam dramo za brez veze in, da je vse v redu . Veš sem bolj čustven tip človeka, tako, da ji rad pišem tudi lepe in romantične sms-e. Sms-i so ji všeč, vendar pravi , da včasih pretiravam. Videl je sedaj nisem skoraj 2 tedna in me malo skrbi. Kaj misliš Branko... ali to zvezo nadaljujem ali jo raje prekinem ? Lp Obupan22

ljubosumje
(Foto: Thinkstock)

Pozdravljen Obupan22!

Po pravici povedano bi tudi mene skrbelo, če se s svojo punco, ki bi bila oddaljena samo dobre pol ure vožnje z avtom, ne bi videl (in se ljubil z njo) dva tedna … Natančneje: zelo bi me skrbelo, posebej, če bi sam naredil vse za to, da bi se videla, ona pa cela dva tedna ne bi imela časa zame. Skrbelo bi me, da se je ohladila do mene. In razmišljal bi o tem, zakaj se je ohladila.

Glej, Obupan 22. Nekaj se dogaja. Razlika med časi, ko sta se videvala vsak vikend in enkrat med tednom in zdaj, ko se nista videla dva tedna, je vse prevelika, da ne bi “delal drame”. Vseeno ne razumem, zakaj na koncu povsem nečustveno, čeprav praviš, da si čustven tip človeka, sprašuješ ali naj to zvezo nadaljuješ ali jo raje prekineš? Kar tako? Ne da bi se sploh pozanimal, kaj se dogaja oziroma zakaj že dva tedna nima časa zate? Jo imaš še rad? Si želiš še biti z njo? Ali pa si tudi sam ohladil do nje? S čustvenostjo ni nič narobe, bi pa rad vedel, zakaj punca pravi, da včasih pretiravaš (kaj pa ji pišeš?).

Pretirano ljubosumen?

Ni pa mi všeč to, ko praviš, “da ji dovoliš, da gre ven s kolegicami in kolegi”, saj nisi njej šef, ampak fant. Si ne samo čustven, ampak tudi ljubosumen tip? So njene besede o tem, da "včasih pretiravaš in delaš dramo za brez veze" posledica tvojega pretiranega ljubosumja? Morda se je ohladila do tebe ravno zaradi teh dram in pretiravanj. Morda je svoje prispeval tudi čas.

Štiri leta sta že skupaj in začela sta zelo mlada. Morda se je ohladila zato, ker ima novo simpatijo. Bodi iskren do samega sebe in do nje, čim prej pojdi do nje in se pogovorita. Brez dram. Drame so za gledališke odre. V ljubezni povzročajo padce. Prav? Hvala ti za uvodne pohvalo. Upam, da se ti zdijo tudi ti nasveti dobri, in da ti bodo v pomoč.

ljubosumje
(Foto: Thinkstock)
Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glas 1
Komentarjev: 2
 
bik730 06.08.2015 14:17:23
se strinjam s spodnjo objavo...punca je zadihala...in verjetno poizkusila še kakšnega drugega delfinčka...gleda na zgodnjo vezo je to pričakovati .... predvsem pa zaradi tvojega ji dihanja za ovratnik...ženska rabi desca ne poetika...lej fant ta veza ne bo večna... vztrajal ali ne...
 
Vapo 06.08.2015 10:50:56
Jp, reality check my friend. Tvoje dekle nekom drugem polira delfina. Čimprej se pogovorit in jo brcn't v rit...
Več komentarjev