Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
moški in ženska, erekcija

Vsega je kriva velika, mehka in tresoča zadnjica

Brane Kastelic
21. april 2017, 10:30
9
Velikost pisave:

Dragi Brane! Imam kar veliko težavo. Zelo rada imam svojega moža in zelo rada seksam z njim, a pri seksu ne uživam več, posebno kadar sva čisto gola. Kriva sem jaz. Moja dodatne tako imenovane obline, ki sem jih pridobila, a žal večji del tudi ohranila po obeh nosečnostih, od katerih mineva že precej let. Na kratko: zdaj pri 47 imam okoli petnajst kilogramov več, kot sem jih imela, ko sva se poročila. Že takrat, ko sva se z možem spoznala, nisem bila suhica, če sodiš po tem, da mi je mož rad rekel 'moja lepa šunkica'. Če sem bila takrat šunkica, sem zdaj čisto prava šunka. Zato mi je nerodno in v postelji, ko gola seksava pri prižgani luči, se bolj ukvarjam s tem, da me čim manj vidi in da sem videti čim manj debela, kot se posvečam užitku. Saj razumeš? Mož mi zatrjuje, da mu je moje telo še vedno všeč, a mu tega ne verjamem. Ko se sama gola pogledam v ogledalu, mi je jasno, da to ne more biti res. Zdi se mi, da sem pol odvečnih kilogramov dobila na riti, ki je resno velika, pa tudi mehka in tresoča. Zato mu nikoli več ne dam od zadaj, čeprav imava ta položaj oba zelo rada. Če bi bila jaz moški, mi moje telo ne bi bilo niti malo všeč. In si me prav gotovo ne bi želela od nikoder. Mislim, da tudi možu moje telo ni všeč in da si seksa z menoj še vedno želi samo zato, ker je večni potrebnež. Kaj naj premagam ta sram pred svojo goloto, da bom spet uživala v seksu? Hvala za nasvet, tvoja redna bralka BB.

Draga BB! Nehote si sama v svojem vprašanju, v katerem ne omenjaš hujšanja, ampak premagovanje sramu pred svojo goloto (takšna, kot je), ugotovila, kaj te ovira pri tem, da bi v seksu še vedno uživala. Samopodoba. Izguba samozavesti. Morda si tudi vse preveč samokritična. Vsekakor se vse preveč ogleduješ v ogledalu, posebno od zadaj. In iščeš težavo tam, kjer je ni: pri možu. Zakaj mu ne verjameš, da mu je tvoje telo še vedno všeč? Te moti ta "še vedno"? Če mu ne bi bila več všeč (očitno te ima tudi on zelo rad, kar morda pozabljaš!),  je malo verjetno, da bi ostal "večni potrebnež" ali pa bi potešitev večne potrebnosti iskal kje drugje, kar se – mimogrede – še vedno lahko zgodi, če boš ti s svojim iskanjem težave tam, kjer je ni, "pokvarila" vajin seks. Različni moški imajo radi različne ženske podobe. Tvoj mož očitno nikoli ni imel rad … suhic. In to je bil očitno eden od razlogov, da si mu bila in ostala všeč. Za vajin seks je veliko pomembneje, kako te on vidi golo, kot pa, kako se ti vidiš. Seveda ne bom trdil, da ni pomembno, da je tudi tebi všeč tvoja golota, ker je to pomemben vir primerne samopodobe in samozavesti, ki sta pomembni tudi za sproščene "nastope" v postelji.  Zato imam dva nasveta zate. Prvi je: verjemi mu, da si mu še vedno všeč gola. Da boš tudi sama do sebe manj kritična, se nehaj ogledovati in bodi namesto čisto gola, vsaj na začetku seanse, samo na pol gola. Omisli si kakšno svileno seksi kombinežo ali kaj podobnega, kar te bo sprostilo. Drugi pa je: vsakomur, posebej pri tvojih letih, koristi razumna prehrana, ki ne redi, in neke vrste športanje – telovadba – aerobika, ki v vsakem primeru povečuje seksualni apetit. Eno z drugim, razumna prehrana in redno športanje – telovadba – aerobika bodo počasi, a zanesljivo spreminjali tvoje telo v telo, ki ti bo vse bolj všeč.
 

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 3,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3,0
glasova 2
Komentarjev: 9
slovenc79 26.04.2017 01:03:17
ženska itak nobena sama sebi ni všeč, preveč ste zakompleksane da bi enostavno uživale, treba je dramo zganjat... glavni problem debelosti pa ni slab izgled ampak zdravje. sploh če je že cel lajf "šunka", je lahko pri 47ih srečna, če ji dohtar ob naslednjem obisku nič ne odkrije.
lalalala1343 22.04.2017 17:44:47
Že takrat, ko sva se z možem spoznala, nisem bila suhica, če sodiš po tem, da mi je mož rad rekel 'moja lepa šunkica'. haha dobra rima
 
tornadotex 22.04.2017 14:53:55
Brane ,tukaj si pa povsem ustrelil mimo,samo ena in edina rešitev je-hujšanje-naj si ženska to zapiči v glavo,če ima premalo volje naj si najame os.trenerja...ko bo videla rezultate,bo hitro postala prava tigrica....ne pa natikanje kombinež in nekakšnih zaves okoli sebe,ker to deluje samo na kratki rok, problem pa se samo veča,mislim debeli...
 
bohlojz 22.04.2017 10:28:45
ma,sej ste vse debele,moja ima skoraj 50 kg in kriči,da mora shujšat....verjemi partnerju,ko ti reče,da se mu dopadeš in ne kompliciraj brezveze
stella1111 22.04.2017 12:41:31
malo je ljudi ki so resnicno "fit". Lahko je clovek "suh", ampak ma premalo misicne mase in oblecen mogoce res zgleda solidno, ampak v resnici je vse skup bolj ohlapno (koža in telo). V anglescini se takim rece "skinny fat". Številka na tehtnici pa itak zelo v grobem kaže dejansko stanje, zato se nikoli ni dobro zanašat na kilograme.
slovenc79 26.04.2017 01:04:39
točno tako, kile ne povejo skoraj nič. še večji problem je to, ko imajo kakšne mlade športnice 70kg in mislijo da je preveč in hočejo neki hujšat ker se ustrašijo cifre.
 
stella1111 22.04.2017 09:00:07
kaksni problemi.. Lahko ga enostavno in iskreno vprasas ce ga moti al ne. Najpomebneje pa je ce se sama pocutis dobro al ne v svoji kozi, kar se sodec po besedah ne. Torej simpl resitev: shujsaj
kajenje je zdravo 22.04.2017 08:58:44
Mam občutek, da je tole vprašanje res tapravo, ne ko una v stilu vprašaj in odgovori, da pade za kak pir. Torej, draga debeluška, ti si žrtev današnje, predvsem modne industrije, katere guruji so v 99% geji in zaradi tega majo njihove manekenke postave mladih fantkov. Oni se sicer izgovarjajo, da obleke na tistih obešalnikih lepše stojijo, kar pa vsekakor ni res. Večini decov je zmeraj bla in je še, seksualno bolj všeč ženska, ki ma 15 kg preveč, ko pa 15 kg premal. Ti bod kar brez skrbi, dec se bo zmeraj raj spravu nate, ko pa na kako fižolovko, pa čeprov je v Versaceju. S tem mislim na seksualne ideale decov, kar se pa zdravja tiče, je pa stvar drugačna.
 
zurc 21.04.2017 17:06:53
če mu nebi bila všeč mu pri teh letih ne stal ob pogledu na tebe ampak na kaki mlajši postavnejši
Več komentarjev