Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

par v postelji

Bila je že z vsemi, zdaj pa ...

Brane Kastelic
08. december 2017, 09:09
11
Velikost pisave:

Živjo, Brane! Na hitro me zanima, kaj si ti misliš? S punco imava otroka in sva skupaj 4 leta. Najino razmerje sem uničil z ljubosumjem. Punca je, na kratko povedano, sesuta. Pravi, da je z mano samo še zaradi otroka. Ali misliš, da se neko razmerje, ki uničeno, lahko popravi? Razlog za ljubosumje je bila njena zgodovina, ki je neverjetna, saj ne vem s kom ni bila. Problem imam, da iz razmerja ne grem zaradi strahov, finančnih in seksualnih, in neke spološne navezanosti. Ko sem jo nekajkrat že zapustil, nisem vedel, kaj naj počnem. Bil sem zdolgočasen in sem jo šel prosit, naj pride nazaj, kar vem, da ni prav. Odšel sem za največ 3 dni in že razmišljal, kaj bom, ko nje ne bo. Ali imaš kakšen nasvet, kako odgnati strah in začeti na novo ali odpraviti ljubosumje in popraviti razmerje? Zanima me tudi, kaj bi naredil ti, če bi imel tako razmerje?

Ljubosumje
(Foto: Thinkstock)

Živjo!

Ti nimaš “zgodovine”? Vsakdo ima svojo ljubezensko-seksualno zgodovino. In “kilometrino”. Eni manj, drugi več. Nihče je ne more spremeniti. Vsakdo je tudi bolj ali manj ljubosumen. Ni malo moških, ki so povsem neracionalno ljubosumni na preteklost, na to “s kom vse je njihova partnetrica bila ali ni bila”. Itak velja: moški so po tej plati neracionalna bitja in so ljubosumni na predhodnike, čeprav preteklosti ne moreš spremeniti, racionalnejše ženske pa so ljubosumne na naslednice, in lahko spremenijo sedanjost in prihodnost.

Zakaj ne razmišljaš “pozitivno”? Pri tebi se je ustavila, s teboj je že štiri leta in s teboj ima otroka. Iskala je moškega, kot si ti, iskala in našla je tebe, ti pa si nehvaležno “navalil” z ljubosumjem, s katerim misliš, da si uničil vajino razmerje. Ne vem, kako si jo “davil” z ljubosumjem. Očitno ga je bilo veliko, če je punca, kot ti praviš, sesuta. Uničena razmerja je zelo težko, če ne nemogoče popraviti. Ne verjamem, da je s teboj samo zaradi otroka, ker se ne bi vračala k tebi, kadar jo prosiš, naj se vrne. Mislim, da ni problem ona, ampak ti, posebno pa tvoj niti malo lep odnos do nje, saj si napisal, da jo prosiš, naj se vrača k tebi zaradi strahov, finančnih in seksualnih razlogov, “neke splošne navezanosti” in dolgočasja. Sam veš, da to ni prav in da preveč misliš nase, in premalo nanjo, in, ne pozabiva, na vajinega otroka.

Težave v zvezi
(Foto: Thinkstock)

Če boš tako nadaljeval, ti ne bo več treba razmišljati o tem, kaj boš, ko je ne bo. Ker je ne bo … ker enkrat ne bo prišla nazaj. Mislim, da sem ti že svetoval, kako lahko odpraviš svoje ljubosumje, za odpravo katerega ni pravega recepta, je pa pogosto posledica lastnih nesigurnosti in pomanjkanja samozavesti. Ne vem, kakšne strahove imaš … Nimam občutka, da so upravičeni, saj bi jih sicer omenil. Ne vem, kakšni so finančni razlogi (!?). Vem pa, da “neka splošna navezanost” in seks nista najboljša razloga za to, da to bi vztrajal, obenem pa v bistvu pa nista tako zelo slaba razloga, saj pomenita, da čustva že živijo.

In ker sem pri teh; glavno je, da se vprašaš oziroma, da se oba vprašata, ali sploh še želita biti skupaj, predvsem pa, ali vaju še vedno veže ljubezen. Kaj bi jaz naredil, če bi imel tako razmerje? Vse to, kar sem svetoval tebi. In ji za uvod v popravilo nastale škode skuhal romantično večerjo ob svečah, po kateri bi ji med erotično masažo obljubil, da me ne zanima njena preteklost, ampak najina prihodnost. Če bi bil prepričan, da jo še vedno ljubim in da si želim prihodnosti z njo in najinim otrokom. Želim vama srečo!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 5,0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5,0
glasov 7
Komentarjev: 11
ROSINANT 13.12.2017 15:27:26
Ko se enkrat nič ne bojiš si zmagal. Vprašaj se:" si sposoben živeti brez nje" Če si, si zmagal. Čemu potem ljubosumje. Če nisi dokazano sposoben brez nje, si zgubil bitko. Kar k mamici se vrni. Ljubosumje je bedarija. Če misli uiti, naj odide. Ti pa rabiš ogromno, ogromno, ogromno časa da popraviš odnos in da si tak kot moraš biti. Da znaš poskrbeti zase, da si samozavesten in da si DESC. Sedaj se pa vprašaj, kaj je to pravi moški. Lahko ti povem, pa ne bom, ker je predolgo.
 
Peter Solina 11.12.2017 14:41:39
nene se tak sekiraj Matjaž saj še juh dosti z kerimi ni bila, zanima pa me če ti nisi bil z nobeno?
 
jesenvoyo 11.12.2017 08:54:06
Ja,ja, z vsemi je že bila, samo z mano ne ! Tresla se gora, rodila se miš. Vprašanje je kaj je sploh resnica za nazaj, je pa velikokrat tako, da bolj izkušena ženska kasneje postane bolj zvesta, kot tiste, ki se bolj pozno širše aktivirajo v tej aktivnosti, ki pa je tudi večkrat posledica neaktivnosti doma.
extradeluxe 10.12.2017 22:44:37
fantu je ime Matjaž. Samo povem.
ŠITHEPNS 10.12.2017 18:30:32
potolaži se, z mano še ni bila, najbrž.
 
PSIHOTERAPEVT 09.12.2017 16:00:20
nehaj si sam pisat prispevkov ;)
Frane Šajn 09.12.2017 14:54:17
Hočeš moj nasvet pojdi k mamici če imaš še živo, ti tako nisi za normalno zakonsko življenje.
 
ping 09.12.2017 13:29:43
pojdita na terapijo... to morata skupaj predelati in vse je lahko se ok.
brabusednet 09.12.2017 12:26:23
Ti si psihič in pika.
 
bohlojz 09.12.2017 11:47:17
na kakšnem vrtu skopaj luknjo in se ulezi vanjo,bodo rastlinice vesele hrane
Več komentarjev