Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
moški in ženska med predigro

Bi jo moral tako 'dati dol', da bi se ji mešalo?!

Brane Kastelic
13. junij 2017, 16:41
5
Velikost pisave:

Brane pozdravljen. Pred časom sem spoznala moškega, ki me je dobesedno obsedel. Takrat sem bila v zvezi in kaj kmalu sva se začela dobivati. Takratnega fanta sem zaradi tega in določenih drugih težav zapustila, vendar mi ta moj 'ljubček' nikoli ni dal nekega upanja, da bo med nama kaj več. Minilo je nekaj časa in sem spoznala zdajšnjega fanta, ki je z eno besedo POPOLN, daje mi vse, v postelji se ujameva, je nežen in pozoren. Ampak še vedno mislim na NJEGA. Vem, da nikoli ne bova skupaj in da me trenutna zveza osrečuje, ampak ne morem in ne morem si ga 'zbrisati' iz glave. Sploh pa ne zdaj, ko me je spet kontaktiral in mi na nek način rekel, da si je vedno želel biti z menoj. Nočem prizadeti partnerja in nočem zapraviti tega, kaj imava, a vendar me ta situacija spravlja v obup, ker je ves čas v mojih mislih! Prosim, svetuj mi, kaj naj naredim?

moški in ženska med predigro
(Foto: iStockphoto)

Pozdravljena! Tale moški, ki te je dobesedno obsedel (s čim že?), mora biti pa res nekaj posebnega (kježe?), da celo ob popolnem razmeroma novem fantu še vedno misliš nanj (na kaj že največ misliš?) … Je že tako, da nekateri moški, pa tudi ženske v nas pustijo veliko bolj globoke sledi kot vsi drugi. Največkrat gre za “sledi”, ki nastanejo v postelji, v kateri se lahko med določenim moškim in določeno žensko splete nekaj tako zelo posebnega, da ostane za vedno. Zelo pogosto gre za nekoga, ki nam je bil dosegljiv samo v … postelji. Ta nedosegljivost povečuje apetit. Prav tako “tajnost” zveze. Sladkost prepovedanih sadežev! Kadar se tu in tam zgodi, da nam je dosegljiv tudi sicer, skoraj vedno sledi … razočaranje. Kaj naj ti še rečem? Kljub temu, da novega fanta opisuješ kot popolnega fanta, ki ti daje vse, imam občutek, da nekaj v vajini zvezi manjka. Nekaj, kar si dobivala v “tajni” zvezi z “ljubčkom”. Razmisli, kaj bi to lahko bilo … Tole “ujemanje v postelji” zveni čisto v redu, vendar zveni nekako mehansko, tehnično … dovršeno. Raje bi prebral, da te tako "da dol", da se ti meša, ker bi potem “ljubčka” hitro pozabila. Kaj manjka? Strasti? Druga možnost je premajhna ljubezen na tvoji strani, ki si je ne priznaš, in ni obetajoča za vajino zvezo. Edini način, da daš vajini zvezi pravo možnost za uspeh, je, da ljubček počasi zbledi v tvojih mislih, da čisto zares prekineš vse stike z njim. Res vse. In da mu prej poveš, da naj ne poskuša več priti v stik s teboj. Naj ti pomagam s tem, da tega tvojega ljubčka ne zanima nič drugega kot spati s teboj, kar najbrž pomeni, da si med rjuhami virtuozinja. Poskusi svojo virtuoznost preusmeriti na svojega novega popolnega partnerja. Srečno!

Pošlji prijatelju Natisni

Oceni:

  • Ocena članka: 2,7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2,7
glasov 7
Komentarjev: 5
slovenc79 19.06.2017 02:00:38
smašno je, kako se egoistične manipulatorke, ki delajo z drugimi kot s smetmi, najbolj glasno jokajo, ko jim ne gre vse po mlasu. ubožice :)
 
Generacija56 15.06.2017 11:51:19
Za takšne imamo v naši deželi ime s petimi črkami, ki pove vse. In za njih je ta portal sveto pismo.
 
zurc 14.06.2017 14:47:52
prelepo ji je in preveč prostega časa ima ali pa ,ni naletela še na praseta ,da bi vedla kaj ima zdaj!
zurc 14.06.2017 15:07:59
ali je pa stara 17 let in je šele odkrila sex
 
Bmx8š 14.06.2017 11:53:20
če je taka kot ta na sliki, ja, bi jo dal dol tako da bi se ji mešalo. :D
Več komentarjev