Zdravo zame
kettlebell zadnji trening - 31

S kettlebelli se bomo zagotovo še srečali...

08.03.2012, 20:48 Nagradna igra ''Učvrstite svoje telo'' je končana, naši nagrajenci pa so v torek, 6.3. opravili še zadnji trening. Kot se za zaključek trimesečne vadbe spodobi, smo tudi tokrat opravili nekaj preprostih vaj, ki so lepo pokazale napredek na različnih področjih.
sportasan test - 9

Napredek s kettlebelli je več kot očiten!

18.01.2012, 10:20 Zmagovalci nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'', ki se jim je pridružila tudi voditeljica in producentka Dijana Galič s kettlebelli in Sportasanom vadijo že dober mesec dni, tako da je že skrajni čas, da preverimo njihov napredek. V ta namen smo skupaj z Gregorjem opravili povsem enake teste, kot na prvem treningu.
poligon - 11

Trening na poligonu za 'sprostitev'

23.12.2011, 17:06 Zmagovalci naše nagradne igre so opravili že kar nekaj treningov in po besedah trenerja Gregorja Sobočana že dodobra osvojili tehniko treniranja s kettlebelli. Da pa vse skupaj ne bi postalo preveč rutinsko, je bil tokratni trening malce drugačen.
nagrajenci - 3

Naši zmagovalci se predstavijo

22.12.2011, 12:48 Zmagovalci nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'' imajo za sabo že nekaj treningov in čeprav so bili le-ti na začetku precej naporni, se vsi strinjamo, da gre za eno najboljših vadb. Šestim zmagovalcem pa se je pridružila tudi znana voditeljica in navdušena športnica Dijana Galič.
Prvi trening - 9

Prvo potenje nagrajencev s kettlebelli

08.12.2011, 14:43 Šest srečnih zmagovalcev nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'' je v torek, 6.12. pod strokovnim nadzorom trenerja Gregorja Sobočana opravilo prvi trening s kettlebelli. Prav vsi kandidati so že komaj čakali, da se končno spopadejo z okroglimi utežmi.
metodika treniranja - 17

Zmagovalci nagradne igre ''Učvrstite svoje telo''!

05.12.2011, 11:08 Izbrali smo šest zmagovalcev nagradne igre ''Učvrstite svoje telo'', ki bodo imeli priložnost tri mesece trenirati s kettlebelli pod vodstvom priznanega trenerja Gregorja Sobočana, pri treningih pa jim bo seveda v pomoč tudi prehransko dopolnilo Sportasan.
gregor - 11

Prijave na nagradno igro so končane!

28.11.2011, 12:50 Kar precej si vas želi preizkusiti prehransko dopolnilo Sportasan in skupaj s priznanim trenerjem Gregorjem Sobočanom tri mesece trenirati s kettlebelli. Prijave so sedaj končane, komisija pa že pospešeno izbira kandidate ...
metodika treniranja - 4

Metodika treniranja kettlebell fitnesa

28.11.2011, 11:07 Osnovi program kettlebell treninga so pri WKC (World Kettlebell Clubu) poimenovali Kettlebell Fitness. Program je dobro sestavljen, vaje so primerne tako za začetnike, kot tiste, ki se s kettlebelli ukvarjajo dalj časa. Uporabljam pa ga tudi sam za pripravo na zahtevnejše programe.
kaj pomeni biti fit - 15

Kaj pomeni biti fit?

28.11.2011, 11:05 Kaj pomeni beseda fitnes? Kaj pomeni biti 'fit'? Za kakšnega človeka rečemo, da je v dobri formi? Kako naj treniramo, da bomo napredovali v vsem? Na vsa ta vprašanja naletim skoraj vsak dan, sej delam z ljudmi v telovadnici. No, povedano bolje, sem njihov trener.
kapsula - 1

Edinstveni astaksantin prihaja iz narave!

28.11.2011, 11:01 Glavna učinkovina prehranskega dopolnila Sportasan® astaksantin je naravni antioksidant, ki ga proizvajajo alge Haematococcus Pluvialis. Največjo koncentracijo Astaksantina najdemo v algah in fitoplanktonu, veliko pa tudi v glivah in nekaterih bakterijah. V rastlinah in algah karotenoidi celo sodelujejo v procesu fotosinteze skupaj s klorofilom.
sportasan - 2

Kaj je Sportasan?

28.11.2011, 10:58 Sportasan® je novost v Sloveniji in je nepogrešljivo prehransko dopolnilo za vse zelo aktivne športnike kot tudi za manj aktivne, ki cenijo sebe, ljubijo zdrav življenjski slog in se zavedajo, da je šport pomemben del življenja.
gregor - 9

Učvrstite svoje telo z Gregorjem Sobočanom!

28.11.2011, 10:55 Z dvigovanjem uteži si krepimo mišice, s tekom povečamo vzdržljivost. Obstaja pa šport, ki vse to in še več združi v eno. Govora je o kettlebell fitnesu, s katerim si učinkovito krepimo celo telo. Največji mojster kettlebellov pri nas je Gregor Sobočan, ki nam je pobliže predstavil ta šport.
gregor - 16

NAGRADNA IGRA ''Učvrstite svoje telo''!

28.11.2011, 10:52 Je vaša kondicija na psu, mišice pa še dolgo po treningu glasno jočejo? Se je radiator na trebuhu spremenil v star kalorifer? Ogledalo neusmiljeno kaže posledice pretiranega basanja z dobrotami, poletnega zalivanja z alkoholom in ohlajanja v vedrih sladoleda?

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast
Tagi