Erotika
Angelina Jolie in Jenny Shimizu

Sedem zvezdnic, ki skačejo med rjuhe tako z moškimi kot z ženskami

19.01.2018, 13:48 So bogate, slavne ... in ljubijo tako moške kot ženske. Po pravilih se od hollywoodskih zvezdnic pričakuje, da bodo imele popolno življenje: moški, vila, otroci in veliko glamurja. A kar nekaj zvezdnic hollywoodskega neba ne živi v slogu tega starega heteroseksualnega klišeja in brez sramu priznavajo, da jih privlačijo tako moški, kot tudi ženske.
Zaljubljen par v postelji - 3

To so pari, ki največ seksajo. Razlog zakaj, vas bo presenetil!

19.01.2018, 13:44 Raziskovalci so ugotovili, da je število spolnih odnosov večje pri paru, ki skupaj opravlja gospodinjska dela in metle ne vrti v rokah le ženska. Pari, ki ne prisegajo na stereotipnost, so v postelji aktivnejši.
Zaljubljen par - 2

Zato moški varajo!

17.01.2018, 08:06 Teorij, zakaj moški varajo, je toliko kot grešnih kozlov, ki skačejo čez plot. Od tega, da moški že v osnovi niso monogamna bitja in preprosto morajo prenesti svoje gene na kar največ partneric, pa do povsem preprostih. Za vas smo pripravili nekaj najbolj razumnih razlogov.
Par v postelji

Ženske in moški iste stavke razumemo drugače

16.01.2018, 08:36 Ženske in moški drugače razumemo isti stavek. Spletni portal Bright Side je navedel šest izjav, ki nam pomenijo različno.
Par v postelji - 6

To je razlog, zakaj vedno manj seksate!

16.01.2018, 08:06 Pravijo, da moški težje zadržijo svojega korenjaka v hlačah in se ne predajo spolnosti kot ženske, a to naj bi bil po besedah strokovnjakov samo mit, v katerem je bolj malo resnice. Dejstvo pa je, da sodobni pari vse manj seksajo in spolnosti namenjajo občutno premalo časa. Kako življenje z vse manj seksa vpliva na moške in kako na ženske?
vroča zabava

Orgije v Silicijevi dolini?

12.01.2018, 13:10 Silicijeva dolina velja za meko sodobne tehnologije, modernega podjetnišva in globalnega napredka. A kot vsaka druga stvar na svetu, naj bi tudi ta v svojem bistvu skrivala nekaj plati, na katere ne gre biti ravno ponosen. Mednje naj bi po navedbah Emily Chang sodile tako imenovanje seks zabave, na katerih naj bi se zbirali vodilni predstavniki svetovno znanih družb ter poskušali nadoknaditi tisto, kar so zaradi svoje podjetniške zagnanosti v mladosti zamudili.
težave parov v spolnosti - 10

Je ljubezen res izumrla?

11.01.2018, 08:13 Skoraj zagotovo se je že vsak od nas kdaj zapletel v odnos z osebo, ki je ravnokar končala preteklo zvezo … po možnosti kasneje, kot je je pričela z novo. Povsem mogoče je, da smo to kdaj storili tudi sami. In zakaj nam je tega treba?
varanje

Nevarna posledica varanja za moške

09.01.2018, 08:01 Moški, ki varajo svoje žene, se ne bi smeli obremenjevati le s tem, ali bodo ujeti, ampak bi jih moralo skrbeti predvsem lastno zdravje, če je verjeti raziskavam.
težave parov v spolnosti - 1

30 dni so bili brez seksa in zgodilo se je to!

09.01.2018, 07:59 Da bi dokončno odgovorili na vprašanje, kako zelo pomemben sestavni del partnerskega odnosa je seks, so znanstveniki pred časom angažirali dva para s povprečnim spolnim življenjem, ki sta morala 30 dni preživeti brez vsakršnega predajanja intimnosti. To, kar se je v tem času dogajalo Judy, Chrisu, Natalie in Nicku, naj bi prikazovalo resnično stanje pomanjkanja spolnosti v zakonskih ter partnerskih spalnicah. Preverite, kako so se odrezali!
Zaljubljen par v postelji - 4

Tudi pri nas to počne vse več parov!

08.01.2018, 09:06 Samo še dober mesec nas loči od premiere filma'Petdeset odtenkov svobode', tretjega dela erotične zgodbe, posnete po knjižni uspešnici, trilogiji 'Petdeset odtenkov', ki odstira tančice sveta sadomazohizma in podrejenosti. Čeprav se morda zdi, da gre v veliki meri za fikcijo, temu ni tako. Vse več parov običajni partnerski odnos namreč duši, zato iščejo raznorazne načine, kako ga popestriti, poživiti – tudi s pomočjo vrvi, bičev, lisic in ščipalk.
seks

Služita s seksom v živo: 'Poleti sva na Maldivih, pozimi v Švici'

05.01.2018, 13:21 Obstajajo različni načini služenja denarja in eden najbolj nenavadnih je seks v živo. S takšnim poslom se že nekaj časa ukvarja neznan par iz Beograda, ki svoj denar služi tako, da se med seksom snema in dogajanje v živo prenaša po spletni strani za odrasle. Kot kaže, mu posel cveti!
Seks

Tega nikar ne počnite v postelji

20.12.2017, 10:46 V eni od revij za ženske so dekleta spraševali, kaj jih pri moških najbolj moti v postelji. In tako so dobili izjemno uporaben seznam, česa moški ne sme početi med seksom.
Ženski orgazem je produkt naravne selekcije - 3

Se ženske lahko vzburijo zaradi drugih žensk?

20.12.2017, 10:40 Večletne raziskave seksologov so pokazale rezultate, zaradi katerih bi ženske samo skomignile z rameni in dejale: "Itak!" Očitno je še veliko stvari, ki jih moški ne vedo o ženskah.
Orgazem

Veste, koliko orgazmov lahko ženska doživi?

15.12.2017, 13:31 Za nas je že ena vrsta orgazma dovolj, kajne? No, pri ženskah je vse skupaj še bolj pestro - one poznajo kar 9 različnih!
Orgazem - 1

Podarite ji enega od 9 vrst orgazma! Jih poznate?

15.12.2017, 09:33 Pri moških obstaja zgolj ena vrsta orgazma, po doseženem vrhuncu pa potrebujejo običajno rahel 'počitek', da lahko nadaljujejo. No, pri ženskah ni tako – dosežejo lahko kar devet različnih vrst orgazma!
seks

Ta položaj morate obvladati

05.12.2017, 08:01 Vsakdo v nekem položaju uživa bolj, v drugem manj. A nekateri so preprosto takšni, pri katerih ne morete zgrešiti.
seks otok - 2

Za novo leto na 'Seks otok'?

29.11.2017, 07:40 Potem ko so se organizatorji razvratnih počitnic na Seks otoku na severu Kolumbije znašli na tapeti, imajo zdaj za vse, ki si tega želijo, dobro novico – našli so novo lokacijo! In tam bodo prvi gostje lahko že praznovali vstop v novo leto.
Orgazem

Šok: Aplikacija snemala orgazme

21.11.2017, 08:07 Aplikacija, prek katere se upravlja vibrator, se je znašla na tapeti: nekateri uporabniki so se pritožili, da naprava snema orgazme in da se posnetki shranjujejo na serverju podjetja, ki je aplikacijo izdelalo.
ženska v spodnjih hlačkah

Tako prevara vpliva na ženske?

17.11.2017, 08:11 Prevara je velikokrat tista kaplja čez rob, ki dokončno ubije neko zvezo, lahko pa partnerja ob sprevidenju, da je bila vse skupaj res le napaka, spodrsljaj, zgradita še trdnejši odnos in zaživita na novo. A boleča prevara menda po eni strani dobro vpliva na ženske.
Seksi

To so najnovejši 'posteljni' trendi!

16.11.2017, 08:05 Nič ni narobe s klasičnimi položaji pri spolnosti, če v tem uživate. A včasih je dobrodošla tudi kakšna sprememba. Pred vami je nekaj 'potez', s katerimi svoje spolno življenje popestrijo številni moderni pari. Koliko ste jih že poskusili?
strast

5 nasvetov za boljši seks

10.11.2017, 14:48 Ste tudi vi zapadli v rutino in se vam seks v domači postelji ne zdi več tako zelo razburljiv? Pred vami je 5 napotkov, kako spet zanetiti ogenj in obuditi tisti divji seks, ki sta ga nekoč prakticirala s svojo drago.
moški zaspi po seksu

Spalne navade, ki uničujejo vašo zvezo!

06.11.2017, 15:22 Številni so lahko razlogi za težave v zvezi, a načeloma velja, da se pari, ki preživljajo krizo, manj pogovarjajo, manj smejijo, več prepirajo. Britanska seksologinja trdi, da se že glede na položaj, kako partnerja spita, lahko razbere, ali je zveza v težavah ali ne.
moški in prostitucija

Moški v prostituciji: Razkril je, kdo so njegove stranke

20.10.2017, 12:52 Ko beseda nanese na prostitucijo, večina najprej pomisli na ženske. Moški, ki nudijo spolne usluge za denar so resda redki, a obstajajo in kot pravi Oz iz Velike Britanije, ki že več kot sedem let izpolnjuje najrazličnejše fetiše moških strank, bi bili presenečeni, če bi vedeli, koliko predstavnikov močnejšega spola je v resnici biseksualcev.
ženska v spodnjih hlačkah

To je najbolj priljubljen del ženskega telesa!

13.10.2017, 10:02 Ženske prsi so včasih veljale zgolj za simbol življenja, danes pa jih moški uvrščajo na seznam najbolj priljubljenega dela ženskega telesa. Čeprav je razkazovanje oprsja prepovedano tudi na najbolj znanih plažah na svetu, so dekleta tovrstne zagate rešile z mikro bikinkami, ki burijo moško domišljijo.
ritka - 3

Zato padamo na zadnjice!

10.10.2017, 10:00 Ni skrivnost, da moške privlačijo lepo zaobljene zadnjice. Ne preveč ploske, ne preveč izbočene. Ste se kdaj vprašali, kakšna je tista 'idealna' in zakaj prav taka?
net sales - 4

Bi radi bili vztrajnejši v postelji? Preberite tole!

10.10.2017, 07:42 Jan Hardcum, priznani igralec v svetu erotičnega filma, je doživel strahotno sramoto, ko ga je na snemaju izdala erekcija. Takrat ni niti slutil, kako preprosta rešitev mu bo pomagala rešiti to težavo.
Težave z erekcijo - 5

Težave z erekcijo je Martin s Ptuja premagal z levo roko

06.10.2017, 14:53 Martin s Ptuja nam pove, kako je rešil svoje posteljne težave, ki jih je povzročala vedno slabša erekcija, saj se mu enostavno ni »dvignil«, ko je to bilo potrebno.
Azamara Quest

'Seks ladja' se je ustavila tudi pri nas!

06.10.2017, 08:10 Pred nekaj več kot letom dni so ameriški in britanski mediji na veliko pisali o tako imenovani luksuzni seks ladji, ki križari od Italije preko Hrvaške in Slovenije nazaj v Italijo, osemdnevna plovba pa poteka v znamenju orgij 710 potnikov, ki so na krovu. Kot sedaj poročajo hrvaški mediji, naj bi šlo takrat za zelo slab opis križarke Azamara Quest, ki se na nekadnevnem popotovanju ustavi tudi v našem Kopru.
Kako postati super-seks mašina

Ne zanemarjajta poze '69'!

04.10.2017, 08:03 Slavno pozo '69' poskusi veliko parov, a se ne znajde ravno pogosto na njihovem seznamu položajev. Nikar je ne zanemarjajte, saj je lahko odlična popestritev vašega seksualnega življenja.
zaskrbljen moški

Star je 41 let in je še vedno devičnik!

27.09.2017, 07:57 Nekatere med nami spolno najbolj privlačijo ženske, druge moški, spet tretje oboje. Obstajajo pa tudi ljudje, ki jih ne privlačijo niti eni niti drugi. Gre za aseksualce, odstotek Zemljanov, ki naj ne bi čutili nikakršne spolne privlačnosti. Gre za usmerjenost, ki je v svojih temeljih precej podobna spolni apatičnosti – nezanimanju za spolnost, s katerim se spopada vse več današnje mladine.
Fotografija PR - 1

Intervju s slovenskim porno zvezdnikom

20.09.2017, 20:31 Peter M., slovenski porno zvezdnik, nam je razkril kako so njegovo kariero sprejeli v Sloveniji ter nam izdal trik, kako je povečal svoj penis!
moški spolni ud

Če ga zviješ, se lahko zlomi

13.09.2017, 08:51 Večina odraslih žensk bolj malo ve o moškem spolovilu. Pa čeprav poznavanje moškega penisa lahko dodobra izboljša seksualno življenje ženske. Zato vam ponujamo nekaj informacij o anatomiji, erekciji in delovanju moškega spolovila.
moški šeška žensko

Če ne boš pridna, te bom našeškal

12.09.2017, 08:19 Cvetje in večerje ob svečah niso dovolj za uspešno zvezo, skrivnost se skriva povsem drugje. Dve ameriški študiji sta namreč potrdili, da je formula za trdno zvezo sadomazohističen odnos z vsem, kar sodi zraven: privezovanjem, “šeškanjem”, bičanjem.
dan in ura za seks

To sta najbolj priljubljena dan in ura za seks!

07.09.2017, 22:30 Strokovnjaki so na podlagi izsledkov večletne raziskave ugotovili, kateri dan in ura sta med pari najbolj priljubljena za predajanje spolnosti. Prav tako je ista raziskava razkrila še, kdaj v tednu imamo najmanj želje po vročem dogajanju med rjuhami.
Seks

6 vzrokov, zakaj moški hlini orgazem

06.09.2017, 00:20 Orgazma ne hlinijo le ženske, temveč to počnejo tudi moški. Kar petina je takih, ki zaigrajo, da so doživeli seksualni vrhunec. Vzrokov je veliko, vsi pa imajo eno in edino značilnost, mačizem.
Seksualne tradicije

Bizarne seksualne tradicije po svetu

05.09.2017, 23:45 Skozi zgodovino so ljudje po svetu imeli različne seksualne tradicije, ki ponekod še vedno veljajo. Nekatere se vam bodo zdele dokaj bizarne in skrajno nenavadne. Na Novi Gvineji pijejo semensko tekočino starešin, otroci pa se seksualnim aktivnostim predajo že zelo zgodaj. Na Himalaji si bratje delijo ženo, na Haitiju pa ljubezen častijo na prav poseben način.
Kako jo pripraviti do umazanega seksa

Kako jo pripraviti do umazanega seksa?

30.08.2017, 10:48 Povprečni moški možgani so približno sedemdeset odstotkov časa okupirani s fantazijami o seksu. Veliko moških se boji, da bodo njihove fantazije ženske prestrašile, in čeprav je to včasih res, ne pomeni, da jih ne smete poskusiti uresničiti.
skupina lepih žensk

Kakšno je najbolj privlačno žensko telo na svetu?

18.08.2017, 09:43 Pravijo, da imajo vsake oči svojega malarja, zato se tudi pogledi moških na to, kako naj bi bila videti popolna ženska, precej razlikujejo. Ali pa tudi ne. Rezultati nedavne raziskave so namreč razkrili, da močnejši spol najbolj privlači točno določena oblika ženskega telesa. Preverite, kakšna!
Rocco Antonio Tano, Siffredi

Vse se je začelo, ko ga je mama zalotila med masturbiranjem ...

16.08.2017, 09:30 Legenda pornografskih filmov Rocco Siffredi je pred nedavnim razkril podrobnosti svoje dolge poti v pornografski industriji, spregovoril je tudi o svojem boju z odvisnostjo od spolnosti in tem, zakaj bi bilo nujno treba v šole uvesti predmet spolne vzgoje.
Seks

Tako vam seks uničuje zvezo

28.07.2017, 10:58 Spolnost je zagotovo tista, preko katere se par poveže, partnerja odkrivata, kaj nekomu paše, si izmenjujeta nežnosti in si preko dotikov kažeta, koliko sta povezana. A z rekom, da je dober seks 1 odstotek srečne zveze, slab pa 99, se ne bi mogli bolj strinjati.
Osvajanje

Pogled vas izdaja!

28.07.2017, 10:16 Že s prvim pogledom menda moški razkriva vse svoje namere, trdijo znanstveniki s kolidža Wellesley in univerze v Kansasu. Samo dva pogleda naj bi bila ženski dovolj, da 'prebere' moškega oziroma ugotovi, ali ga privlači ali ne.
žigolo

Zadovoljuje ženske in služi 1.000 evrov na noč

28.07.2017, 10:14 Nekdanji programer je finančno krizo izkoristil za preusmeritev v nov posel. Zdaj se ne ukvarja več z računalniki in računalniškimi programi – zdaj se ukvarja in zdravi ženske duše, za to pa prejme po 1.000  evrov (1.500 avstralskih dolarjev) na noč.
oralni seks - 2

Oralni seks: Ženske ga prakticirajo pogosteje kot moški

26.07.2017, 08:16 Oralno zadovoljevanje prija veliki večini moških in žensk. A kot kaže, številne ženske v tem ne uživajo tako zelo kot moški. Rezultati nedavno opravljene raziskave razkrivajo, zakaj.
Dekolte

Magična moč ženskega telesa

24.07.2017, 07:39 Ženske prsi so včasih veljale zgolj za simbol življenja, danes pa jih moški uvrščajo med najbolj priljubljene dele ženskega telesa. Čeprav je razkazovanje oprsja prepovedano tudi na najbolj znanih plažah na svetu, so dekleta tovrstne zagate rešila z mikro bikinkami, ki burijo moško domišljijo.
seks v vodi

Vroče poletne avanture? Seveda! A ne pozabite na to!

21.07.2017, 08:17 Poletje, gola koža, podivjani hormoni ... Je sploh še kaj lepšega?Poletne avanture, seks na plaži, v bazenu in pod milim nebom so sicer super, a se lahko vse radosti hitro spremenijo v nočno moro, če se vam zgodi kaj od spodaj navedenega ...
Dominantnost – ti dominiraš nad njo

Presenečeni boste, kakšne filme za odrasle gledajo ženske

19.07.2017, 08:12 Odprto se pogovoriti o seksualnih fantazijah in željah,  utegne biti kar hud zalogaj, tako za moške kot za ženske. Če svojih želja ne zmoremo izraziti, lahko vsaj delček tega doživljamo ob gledanju filmov za odrasle in se tako za nekaj trenutkov prepustimo domišljiji.
Moški in ženska v postelji - 5

Takšnega si želijo!

14.07.2017, 10:15 Ste se kdaj vprašali, kakšen je idealen penis po ženskih standardih? Kako velik, kako debel? Ni vam treba več ugibati ... dekleta na posnetku so svoje želje spravila na papir.
poligamno razmerje

To sta ta hip najbolj priljubljena seks trenda!

14.07.2017, 08:52 Pozabite na hetero- homo- ali biseksualnost. Glede na rezultate nedavne raziskave naj bi bila trenutno največja trenda moderne dobe v spolnosti namreč odprta razmerja in poliamorija – o eni izmed teh dveh vrst razmerih naj bi namreč razmišljalo celo do 25 odstotkov ljudi.
impotenca

Mislil je, da bo ostal impotenten, toda zgodilo se je nekaj veliko hujšega!

13.07.2017, 08:16 Ko se je Richard Bandy pripravljal na operacijo raka debelega črevesa, sta se skupaj z ženo Sonyo Leao pogovarjala o njegovi morebitni smrti ali impotenci. Niti v sanjah pa si nista mislila, da bo med operacijo nastal zaplet in da bo Richard popolnoma spremenil svojo osebnost.
poletna romanca

Kam to poletje po seks za eno noč?

11.07.2017, 08:11 Seks za eno noč je precej priljubljena aktivnost med poletnim dopustom. Tople noči, malo oblačil in nekaj alkohola so odlično izhodišče, da se izplača vse tisto garanje v fitnescentru čez leto. Da boste lažje ugotovili, ali je dama, ki ste jo spoznali na plaži, pripravljena na vročo poletno romanco, vam bodo morda v pomoč izsledki nedavne študije, ki razkrivajo, katere ženske, glede na geografsko poreklo, imajo rade seks za eno noč na poletnih počitnicah in katere raje menjavajo postelje v domači državi.

Kofein

Arhiv
Matej Drnovšek - 1

Matej se je s kolesom pognal po bob stezi in posnel tole!

Adrenalin, napor, vonj po naravi, neizmeren užitek in še več - vse to doživlja kolesar med spustom po strmih pobočjih, gozdnih poteh. Pogovarjali smo se s kolesarjem Matejem Drnovškom, ki se je nedavno spustil s kolesom po nekdanji bob stezi v Sarajevu, dogajanje pa posnel s športno kamero. Poglejte si adrenalinski posnetek in preberite, kaj vse nam je zaupal.

Anketa

Arhiv

Kaj vam je pri ženski najbolj pomembno?

strast